listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 300.000

Marterpad 5

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 75 Woonoppervlakte
  • 10410 m2
WILT U HET PERCEEL BEKIJKEN? ER ZIJN VASTE KIJKMOMENTEN. NEEM HIERVOOR CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

Wilt u recreëren in het groen en in een rustige omgeving? Dit ruime perceel van maar liefst 10.410 m2 ligt aan een onverhard pad in het buitengebied van Tilburg Zuid-West. Op het perceel zijn meerdere voorzieningen aanwezig zoals een houten chalet met overkapping, een aangelegde tuin en een grote paardenstal met buitenbak. Het perceel is open (geen bos) maar wel geheel omgeven door bossen en andere bospercelen. Waar normaal sprake is van een bosachtige omgeving is hier het perceel geheel vrij van bebossing, er is weiland/grond en tuin aanwezig. Ideaal voor de paarden- en of natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen.


Bestemming

De bestemming van dit perceel is BOS met DAGRECREATIE. Permanente bewoning is NIET toegestaan. De bestaande voorzieningen mogen worden gehandhaafd. Er mogen geen nieuwe recreatieve voorzieningen geplaatst worden.


Ligging

Het perceel is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving nabij de golfbaan, in het grondwaterbeschermingsgebied. Vanaf de Gilzerbaan is het Marterpad per auto goed bereikbaar. In dit gebied liggen percelen met particulieren boseigenaren en percelen van de Tilburgsche Waterleiding Maatschappij. De particuliere boseigenaren hebben zich verenigd in de Vereniging ’t GEREGT, zodat de gezamenlijke belangen behartigd worden. Alle percelen hebben een eigen adres en postcode. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes aanwezig in de omgeving. Ondanks de rustige ligging zijn de uitvalswegen en stedelijke voorzieningen goed bereikbaar.


Voorzieningen

Het perceel is geheel omsloten en bereikbaar middels een toegangspoort. Er is bebouwing aanwezig (met vergunning). Het betreft een houten chalet met fijne woonkamer met uitzicht over de tuin, keukenblok met apparatuur zoals een vaatwasser en kookplaat, een doucheruimte met toilet, 2 slaapkamers, een urinoir en een 2e toilet en een 2e douche ruimte. Grenzend aan het chalet een royale overkapping en een aangelegde tuin.
Verder op het perceel is een carport geplaatst voor meerdere auto’s, een grote paardenstal (met 7 boxen), een kleine stal met twee boxen en een volledig omheinde buitenbak met verlichting. 
Er is elektra aanwezig, een ondergrondse septic tank en water via een pompinstallatie met filter. Parkeren kan op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- recreatieperceel in het buitengebied nabij Tilburg;
- voorzieningen zoals elektra, water en septic-tank aanwezig;
- fijne tuin grenzend aan het chalet;
- ruimte voor moestuin, bloementuin of nieuwe beplanting.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 300.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
225 m3
Perceel
10410 m2
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
110 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
40 m2
Bouwjaar
1974

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.