listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 1.450.000

Bosscheweg 154

Tilburg
  • 7 slaapkamers
  • 336 Woonoppervlakte
  • 4142 m2
Unieke vrijstaande villa met schitterende parkachtige tuin pal op het zuiden gelegen, op een perceel van maar liefst 4.142 m². De strak vormgegeven villa werd gebouwd in 1977 doch in 2006 uitgebouwd en (vrijwel volledig) gemoderniseerd. Deze strakke villa is zeker multifunctioneel te noemen; bewoning met uw gezin, gecombineerd wonen/werken maar ook het creëren van een slaapkamer met badkamer op de begane grond (evt. mantelzorg), het behoort allen tot de mogelijkheden! De woning is bereikbaar via de ventweg grenzend aan de Bosscheweg en ligt zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen, het centrum van Tilburg en vele andere voorzieningen.

Het perceel biedt enorm veel mogelijkheden. Aan de voorzijde treft u een royale oprit met toegang tot de dubbele garage, aan de achterzijde een prachtig aangelegde en schitterende tuin met een gigantische vijverpartij, moestuin, kippenren en een voormalige wei met fruitbomen!


INDELING 

Begane grond

Royale entree/hal voorzien van leistenen vloer met garderobe, trapopgang (zowel naar beneden als naar boven) en de gemoderniseerde meterkast (inclusief aansluiting laadpaal). Toegang tot een ruim opgezette kantoorkamer aan de voorzijde waar u in alle rust kunt werken en aansluitend de woon-/eetkamer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de tuin-/terraszijde en beschikt over een schuifpui én een loopdeur. Ter plaatse van de ruim opgezette eetkamer treft u een gashaard in een meubelmaatwerk vaste kastenwand. Het geheel is voorzien van een eikenhouten visgraat parketvloer. Aansluitend de woonkeuken voorzien van een plavuizen vloer en een schuifpui naar het overdekte terras voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm. De keuken beschikt over een kookeiland voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap en (gas-) wokbrander. In L-vorm tegen de wand een tweede keukenblok voorzien van vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, combimagnetron en een Amerikaanse koelkast met vriezer, ijsblokjesmachine en koud water aansluiting. Alle Siemens apparatuur vervangen in 2023. Aansluitend de bijkeuken met uitstortgootsteen, opstelling wasapparatuur en CV combiketel (Nefit Topline, 2010). Toegang tot gemoderniseerd toilet (hangcloset met fontein). 

In 2005 werd een nieuwe vleugel aangebouwd vanaf de bijkeuken, langs de garage. Deze fraai lange hal voorzien van eikenhouten vloer biedt toegang tot een royale tuin-/speelkamer maar is uitstekend geschikt als (toekomstige) hoofdslaapkamer met badkamer. Dankzij de grote raampartijen heeft u hier prachtig zicht op de parkachtige tuin. De garage werd door deze aanpassing inpandig en biedt toegang aan twee auto's via elektrisch bedienbare garagedeuren. Verder treft u hier de laadpaal, verwarming en een uitstortgootsteen. 

De centrale hal biedt via de trap toegang tot het souterrain waar u half onder het maaiveld een enorme kantoor-/hobbykamer treft met loopdeur en trap naar de oprit (dus met een aparte entree!) en een provisieruimte. De kelder is één niveau lager gelegen en biedt ruimte aan een tweetal ruime wijn-/provisieruimtes. 


Eerste verdieping

Twee royale slaapkamers beiden voorzien van een vaste wastafel en één met vaste kasten. Badkamer voorzien van hangcloset, fontein en douche in cabine.


Tweede verdieping

Overloop met diepe vaste kast. Riante hoofdslaapkamer met schitterend zicht op de achtertuin en voorzien van airconditioning. Via de doorloop met vaste kasten aan beide zijden, door middel van een schuifdeur toegang tot een zeer ruime badkamer voorzien van hangcloset, bidet, inloop-/regendouche, dubbele wastafel met grote spiegel. Tot slot toegang tot de wellness kamer met jacuzzi met panoramaraam uitkijkende over de parkachtige tuin, de infrarood sauna en toegang via een schuifpui tot een groot dakterras. 


Tuin

Aan de achterzijde een mega groot (deels overdekt) terras voorzien van hout gestookte buitenhaard en een waterverval uitmondend in een gigantische vijverpartij met lelies welke achterin de tuin gelegen is. De prachtige volwassen bomen (eiken), het bruggetje over het water, het gazon en de talrijke borders met rododendrons, Japanse esdoorn en hortensia's maken het tot een plaatje. Tel daarbij op de aanwezigheid van de grote tuinschuur (voormalige stal) met verdieping én duiventil en alle ingrediënten zijn aanwezig om uw wensen en dromen te verwezenlijken! 

Algemeen
* Vrijwel geheel voorzien van alu kozijnen met HR++ beglazing;
* Spouwmuurisolatie 2022;
* Zinken hemelwaterafvoeren;
* Sproei installatie met grondwaterpomp;
* Grote verbouwingen en uitbreiding 2006.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.450.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1540 m3
Perceel
4142 m2
Woonoppervlakte
336 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Externe bergruimte
26 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
64 m2
Overig inpandige ruimte
80 m2
Bouwjaar
1977
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.