listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 735.000

Vriezenveenstraat 1 a

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 206 Woonoppervlakte
  • 299 m2
Op een schitterende locatie in Koolhoven treft u deze strak vormgegeven, moderne vrijstaand geschakelde woning, in 2009 uitgebouwd én gemoderniseerd onder architectuur van binnenhuisarchitecte Francine Broos. Deze prachtige woning beschikt over een oprit, garage, een privacy biedende tuin gelegen op het zonnige zuidwesten en een woonkeuken in de kenmerkende grote ronde erker met prachtig uitzicht! Daarnaast is de woning voorzien van maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Ideaal dus voor grotere (samengestelde) gezinnen en/of thuiswerkers.

Deze instapklare en goed onderhouden woning is bovendien gunstig gelegen ten aanzien van scholen, natuurgebied en uitvalswegen. Koolhoven heeft een medisch centrum en De Reeshof heeft een eigen NS station. Het maakt uw droom waar, op deze jonge toplocatie in Tilburg. De Tuinstad van de 21ste eeuw met sfeervolle groene straten.

Indeling begane grond

Royale entree/hal met vaste kasten waarin onder andere de meterkast en de garderobe. Eveneens treft u onder de trapopgang diverse vaste kasten. Allen door Van Venrooy uit Loon op Zand hoogwaardig afgewerkt. Tot slot een royale toiletruimte met hangcloset en fontein. Trapopgang naar de eerste verdieping. Toegang tot de gezellige woonkamer gelegen aan de tuinzijde en de woonkeuken gelegen aan de voorzijde. Badend in het licht treft u een schitterende woonkeuken met een fenomenaal uitzicht. De keuken betreft een Bulthaup keuken met kookeiland voorzien van een inductie kookplaat met ingebouwde afzuigunit, vaatwasser (Siemens) en een keukenblok met koelkast (Liebherr), vriezer (Liebherr), combimagnetron (Miele) en stoomoven (Miele). Verder voorzien van indirecte verlichting en inbouwspots. De keuken is afgescheiden van de living door middel van schuifdeuren. De living beschikt over een open haard en openslaande tuindeuren naar het terras. Door middel van een glazen deur toegang naar de uitbouw waar u een tweede zit-/speelkamer treft met een grote vaste schuifkastenwand en met TV aansluiting. Openslaande tuindeuren bieden toegang tot het terras. De gehele begane grond is voorzien van een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming. Dit Belgisch hardsteen is doorgetrokken naar de twee wc’s en twee badkamers.

Eerste verdieping

Royale overloop met separaat toilet (hangcloset) met fontein. Heerlijke hoofdslaapkamer aan de voorzijde gelegen met een vast blok waarachter diverse mogelijkheden voor een kastenwand. Badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel in meubel met spiegelkastenwand met wandcontact dozen, een inloopdouche en inbouwspots in het plafond. Alle kranen in de muren ingebouwd wat zorgt voor een moderne, strakke afwerking. Slaapkamer twee beschikt over een vast bureau en aansluitend de derde slaapkamer.

Tweede verdieping

Vierde slaapkamer met vast bureau en toegang tot een royaal en gezellig dakterras. Overloop met tweede badkamer voorzien van wastafel in meubel, decorradiator en douche. Aansluitend een wasruimte voorzien van aansluitingen wasmachine en droger alsmede mechanische ventilatie. Tot slot een vijfde, royale, slaapkamer.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en biedt veel privacy. De inrichting bestaat uit grote schelvis terrastegels van 1 x 1m en een viertal fraaie bolcatalpas in lijn. Tot slot toegang tot de flinke garage met elektra en een uitstortgootsteen. Vóór de garage nog een parkeerplaats op eigen terrein.

Algemeen:
- verlichting gehele begane grond en beide overlopen zijn van Hoogspoor, alle inbouwverlichting blijft achter opbouwverlichting is ter overname;
- alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk;
- woning voorzien van maar liefst vijf slaapkamers;
- de woning heeft energielabel A;
- professioneel gevel schilderwerk uit 2021
- verwarming en warm water via stadsverwarming;
- alle buitenkozijnen en ramen zijn uitgevoerd in hardhout;
- woning volledig voorzien van dubbele beglazing (HR ++);
- extreem veel lichtinval door de vele raampartijen;
- royaal uitzicht van en naar verschillende kanten;
- aanvaarding van de woning geschiedt in overleg.
- alle bewegende delen zijn voorzien van deugdelijk inbraakpreventief hang en sluitwerk, conform SKG “weerstandklasse2”. Certificaat “Politie keurmerk veilig wonen”
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 735.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
729 m3
Perceel
299 m2
Woonoppervlakte
206 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
19 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m2
Bouwjaar
2009
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.