listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 310.000

Kloosterstraat 57

Berkel-Enschot
  • 2 slaapkamers
  • 67 Woonoppervlakte
Leuk 3-kamer appartement met moderne keuken en badkamer! Er is een fijn balkon, extra inpandige bergruimte en een aparte berging aanwezig. Het appartement is te bereiken via een trapopgang en is gelegen op de 2e verdieping.

Als u op zoek bent naar een rustig gelegen appartement waar u zo in kunt dan is dit uw kans!

Indeling:
Toegang tot de woning middels de galerij (gelegen naast het trappenhuis). Entree in hal met de intercom en toegang tot alle vertrekken.
De ruime woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden. Vanuit de woonkamer toegang tot het fijne balkon met een vrij uitzicht. In de woonkamer is naast een ruime zithoek ook voldoende ruimte voor een eettafel.
De moderne, open keuken is geplaatst in een hoekopstelling, deels onder het raam. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast (met vriesvakje), een combi magnetron/oven en een aansluiting voor de vaatwasser.

Verder heeft het appartement twee slaapkamers beide afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden, een nette badkamer met douche in cabine en wastafel, hier is ook een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Het aparte toilet is voorzien van een staand closet met een fonteintje.

In de technische ruimte is de opstelling van de CV-ketel aanwezig maar ook de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de was apparatuur. In deze ruimte zijn ook legplanken geplaatst voor het opslaan van bijv. keukenspullen en voorraad. Vanuit de hal is nog een tweede bergkast bereikbaar, ook hier zijn legplanken aanwezig.

De (fietsen) berging is via buiten bereikbaar en is voorzien van verlichting. Naast het complex is een parkje/speeltuintje gelegen en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden:
• Energielabel C
• CV-ketel Remeha Avanta uit 2012
• Bijdrage VvE bedraagt € 145,- per maand
• Bouwjaar 1986
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 310.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
223 m3
Woonoppervlakte
67 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Overig inpandige ruimte
1 m2
Bouwjaar
1986
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.