listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 795.000

Vijverlaan 43

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 160 Woonoppervlakte
  • 492 m2

Op één van de mooiste locaties in Tilburg treft u deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning met garage en berging. Gelegen aan een grote vijver omringd door veel groen en in de nabijheid van station-West, scholen, winkels en uitvalswegen. De woning beschikt naast een royale woonkamer en een keuken op de begane grond over vier royale slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, alles in uitstekende staat van onderhoud.

De woning werd door de jaren heen goed bijgehouden en met name in 2003 grondig gemoderniseerd met onder andere een volledig nieuwe elektra installatie en nieuw leidingwerk van de centrale verwarming. In 2021 werden alle gevels opnieuw gevoegd én geïmpregneerd. Het plat dak werd vernieuwd omstreeks 1999 en beschikt over 20 zonnepanelen (op contractbasis met nog zo'n 12 jaar garantie).

Indeling begane grond

Royale entree/hal met vide en enorm veel lichtinval door de raampartij tot aan het plafond van de eerste verdieping. De raampartij beschikt over elektrische zonwering om de hal op warme dagen koel te houden. Verder beschikt de hal over een trapopgang, meterkast voorzien van nieuwe elektrische installatie (alles geaard, inclusief alle wandcontactdozen) en een garderobe met unit vloerverwarming t.b.v. vloer, keuken en hal. Toegang tot zowel de woonkamer als de keuken vanuit de hal. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en werd in 2020 grotendeels vernieuwd en voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: vijf pits gaskookplaat, afzuigkap, close-in-boiler, grote combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Het aanrechtblad is uitgevoerd in hardsteen en de keuken beschikt over 1 1/2e spoelbak. Tot slot toegang tot een kelderkast met toegang tot de kruipruimte gelegen onder de woonkamer. Tevens treft u in de kelderkast de omvormer van de zonnepanelen.

Zeer royale en gezellige woonkamer met open haard en geweldig uitzicht over het groen en de vijver. De voorzijde is voorzien met 2 elektrisch bedienbare zonneluifels. Het plafond beschikt over een aantal inbouwspots en de vloer is uitgevoerd in Amerikaans notenhout (Tida parket, 2003). Verder vallen de grote raampartijen op met groen rondom. Aan de achterzijde het eetgedeelte met een nieuwe schuifpui (2022) naar de achtertuin. Verwarming door middel van twee convectoren en twee radiatoren.

Eerste verdieping

Overloop met separaat toilet. Verder treft u hier twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met TV aansluiting en twee slaapkamers aan de voorzijde, beide met toegang tot een royaal balkon met schitterend zicht op de vijver en het omringende groen. De hoofdslaapkamer is tevens ook voorzien van een TV aansluiting en een elektrisch bedienbare luifel. In het midden is de badkamer gelegen voorzien van een ligbad, twee wastafels, royale douche in cabine en een decorradiator. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van elektrische vloerverwarming. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een kurkvloer (2024) inclusief nieuwe plinten. Tot slot een wasruimte met opstelling wasapparatuur en opstelling CV combiketel (Atag, 2020).

Tuin

Prachtige tuin rondom de woning. Oprit ten behoeve van meerdere auto's. Garage met kanteldeur en loop deur naar de tuin. De garage is voorzien van elektra en een uitstortgootsteen. De achtergelegen berging is voorzien van elektra en een extra stoppenkast. De zij,- en achtertuin zijn fraai aangelegd met gazon, borders en een tweetal terrassen. Veel privacy met name ook door de beukenhaag en de hedra. De tuin is verder deels voorzien van een laag en een hoog hekwerk, weggewerkt in de hagen. Verder ervaart u hier veel privacy en rust.

Algemeen

* De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen alles dubbelglas (deels HR++)
* CV combiketel (ATAG,2020)
* Zinken hemelwaterafvoeren
* Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 795.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
593 m3
Perceel
492 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
25 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Bouwjaar
1964
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.