listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 799.000

Daan van Dijkhof 15

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 151 Woonoppervlakte
  • 276 m2
Op zeer gewilde locatie in "Willems-Buiten" gelegen aan een kindvriendelijk (speel-) plein treft u deze luxe twee-onder-één kapwoning met erker, garage en een op het zuidwesten gelegen royale achtertuin met prachtig tuinhuis. Scholen, uitvalswegen, centrum en sportfaciliteiten zijn allen in de nabijheid. De woning is prachtig afgewerkt en beschikt over een gezellige woonkeuken aan de voorzijde met (uit-) zicht op het speelplein, een zitgedeelte met gashaard aan de achterzijde en maar liefst vijf slaapkamers op de eerste en tweede verdieping en een luxe badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. Deze in jaren '30 stijl gebouwde woning is energiezuinig, beschikt over vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen, een tweetal airco's en beschikt over energielabel A.

Indeling begane grond

Entree/hal met meterkast, luxe toilet met fontein, trapopgang en schuifdeur naar de woonkeuken. De keuken is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een kookeiland met bar. Het kookeiland beschikt naast een aantal grote lades, over een inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit (recirculatiekap) en een bar-/eetgedeelte. De achterwand is smaakvol betegeld en beschikt over inbouwapparatuur te weten: grote koelkast, separate vriezer, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetmachine (indien gewenst te vervangen door een (stoom-) oven). Eetgedeelte en knusse zithoek met gashaard en ingebouwde vaste kastenwand met opstelling TV. Direct daaraan grenzend de trapkast met unit vloerverwarming en waterontharder. De gehele begane grond is voorzien van een luxe eikenhouten visgraat parketvloer met bies en hoge plinten. Wanden en plafond (met lijst) voorzien van stucwerk. Via openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin beginnend met een gezellige eethoek waar u dankzij het fraaie elektrische zonnescherm al snel gezellig kunt tafelen. Verder treft u in de tuin borders met veel groen, een zij-ingang via de oprit ten behoeve van de fietsen én toegang tot de garage via een loopdeur. Toppunt is zonder meer het tuinhuis waar u gedurende het jaar een heerlijke extra woonruimte tot uw beschikking heeft! Schuifpanelen van glas, verwarming én een tv-aansluiting maken het geheel compleet. De garage biedt veel bergruimte, maar ook de mogelijkheid tot uitbreiding van uw leefruimte op de begane grond.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, separaat toilet en de badkamer. De hoofdslaapkamer biedt veel ruimte én beschikt over een airconditioning die zowel kan koelen als verwarmen indien gewenst. Tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als kastenkamer en derde slaapkamer momenteel in gebruik als kantoorruimte. Verder een separaat toilet en een luxe badkamer voorzien van ligbad, inloop-/regendouche en een wastafel in meubel. De badkamervloer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Voorzolder met aansluiting was-apparatuur, opstelling cv-combiketel, apparatuur zonnepanelen en mechanische ventilatie. Veel bergruimte middels een vliering en een ingebouwde kast met veel lichtinval. Tot slot twee royale slaapkamers waarvan één met airconditioning en een dakkapel.

Algemeen

* Oprit ten behoeve van twee auto's
* Gelegen aan een groot groen speelplein
* Energielabel A
* Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 799.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
606 m3
Perceel
276 m2
Woonoppervlakte
151 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
18 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Overig inpandige ruimte
20 m2
Bouwjaar
2020
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.