listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 325.000

Boomstraat 134

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 83 Woonoppervlakte
Ben je op zoek naar een ruim en gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en een royaal terras? Dit appartement op de begane grond biedt een speelse indeling, veel natuurlijk licht en een verrassend groot terras. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar op het terrein achter het gebouw. Met een woonoppervlakte van 83 m² heb je voldoende ruimte voor al je meubels, zonder dat je trappen hoeft te lopen. Bovendien liggen het centrum en het Spoorpark op korte loopafstand, wat deze locatie perfect maakt om te wonen.

Dit appartement bevindt zich op de begane grond van het moderne appartementencomplex Kastanjeboom II. Het centrum, het hippe Spoorpark en het sfeervolle dwaalgebied met zijn leuke winkels, restaurants en cafés zijn allemaal eenvoudig te voet bereikbaar.

Indeling:

Appartementengebouw: Het moderne en opvallende gebouw heeft een gemeenschappelijke entree met video-intercom en brievenbussen. Aangezien dit appartement zich op de begane grond bevindt, hoef je geen trappen te beklimmen. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een gezamenlijk parkeerterrein voor de auto.

Appartement: Vanuit de gemeenschappelijke hal kom je in de hal van het appartement, die ruim genoeg is voor een kapstok en een lage kast. Bijna het hele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer, wat een verzorgde indruk achterlaat. De woonkamer met open keuken is een ruimte met een speelse indeling. Het zitgedeelte grenst aan de dubbele schuifpui die toegang biedt tot het grote terras, terwijl het eetgedeelte naast de open keuken is gesitueerd. De keuken heeft een fraaie, donkerbruine wandopstelling en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.

Dit verrassend ruime appartement beschikt over twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft veel lichtinval en is ideaal in te richten als eenpersoons slaapkamer of werkkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de royale tweede slaapkamer, die eveneens via een schuifpui toegang biedt tot het terras. Niet alleen de tweede slaapkamer, maar ook de badkamer, toiletruimte en berging zijn vanuit een tweede hal bereikbaar. In de berging is ruimte voor een wasmachine, droger en vriezer. De badkamer is uitgerust met een wastafel en een ligbad/douchecombinatie. Naast de badkamer bevindt zich een nette toiletruimte met fonteintje.

Buiten:
Wat dit appartement bijzonder maakt, is dat het gelijkvloers is en beschikt over een ruim terras. In de border staan verschillende planten, waaronder witte hortensia’s, en er is meer dan genoeg ruimte om samen met vrienden of familie buiten te zitten.

Bijzonderheden:

- Het appartementengebouw heeft dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Gezamenlijk fietsenhok aan de achterzijde;
- Aluminium kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
- Eigen parkeerplaats;
- Top locatie
- Energielabel A.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 325.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
276 m3
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2007
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.