listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 935.000

Sportlaan 21

Udenhout
  • 5 slaapkamers
  • 220 Woonoppervlakte
  • 1015 m2
Op één van de mooiste locaties van Udenhout, op een perceel van maar liefst 1.015 m2, ligt deze prachtige vrijstaande villa. Deze vrijstaande woning met maar liefst vijf slaapkamers, een woonkeuken, een inpandige dubbele garage en een sfeervolle overkapping aan de achterzijde, is gelegen aan de rand van Udenhout. De vrije ligging aan de achterzijde is uniek! En de toegang tot de woning via het vernieuwde woonerf met parkeergelegenheid is zeer prettig.

In de nabijheid zijn alle voorzieningen aanwezig en de woning ligt op wandelafstand van de levendige, gastvrije dorpskern van Udenhout. Tevens zijn de uitvalswegen naar omliggende dorpen en steden en natuurgebied de Loonse en Drunense duinen zeer goed te bereiken.


INDELING

Begane grond

Middels een overdekte entree betreedt u de woning. In de royale hal met trapopgang naar de verdieping is een garderoberuimte aanwezig, de meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van zwevend closet met fonteintje.
Vanuit de hal is de woonkamer, keuken en garage te bereiken. De riante woonkamer met centraal gelegen schouw geeft ruimte voor een zithoek bij de haard en een eethoek met zicht op de tuin. Middels een doorgang komt u in de tweede kamer met bijvoorbeeld ruimte voor een extra zithoek, een werkplek of speelkamer. 
De woonkamer met rondom veel lichtinval is voorzien van een leisteen vloer en gestuukte wanden.
Grenzend aan de woonkamer is de woonkeuken gelegen. De keuken is voorzien van een U-vormige opstelling met apparatuur, hoge kastenwand en veel bergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra eettafel. 

De inpandige dubbele garage met de opstelling van de was-apparatuur en extra kastruimte is voorzien van twee elektrisch bedienbare garagedeuren. In de garage is ruimte voor twee auto’s en daarnaast nog voor een werkbank of het plaatsen van de fietsen. 


1e verdieping

Royale overloop met vide en toegang tot de bergzolder. Vanuit de overloop zijn alle ruimtes bereikbaar. Er zijn vijf slaapkamers aanwezig, waarbij de grote slaapkamer voorzien is van een inloopkast en eigen badkamer. Deze badkamer is ingedeeld met een jacuzzi en wastafel in meubel. Er is een tweede badkamer aanwezig met een douche en wastafel en er is een apart toilet op deze verdieping. 
De Cv-ketel is geplaatst in een ruimte onder de schuine kap en hier is extra bergruimte aanwezig. 


Buiten

Prachtig aangelegde tuin rondom de woning. Aan de voorzijde ligt de oprit naar de garage en is de toegang tot de woning. De zij- en achtertuin zijn voorzien van een zeer mooi gazon en rondom plantenborders. De tuin grenst aan een groenstrook waardoor het vrije uitzicht aan de achterzijde geweldig is. Aan de woning ligt een groot terras, deels overkapt waar het heerlijk vertoeven is! De tuin biedt veel privacy en in de tuin is een houten tuinhuisje geplaatst.

Bijzonderheden:
• vrijstaande villa op één van de mooiste locaties van Udenhout;
• geweldig vrij uitzicht aan achterzijde;
• pannendak is vervangen in 2020;
• Cv-ketel, merk Remeha Calente Ace (bouwjaar 2024);
• energielabel D.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 935.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
925 m3
Perceel
1015 m2
Woonoppervlakte
220 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
10 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
51 m2
Overig inpandige ruimte
30 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.