listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 450.000

Ringbaan-West 254

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 159 Woonoppervlakte
  • 190 m2
Op geweldige zicht locatie aan de Ringbaan-West en op loop-/fietsafstand van het centrum treft u deze vooroorlogse royale hoekwoning boordevol authentieke elementen en gezellige (stads-) tuin op het zuidoosten. De woning biedt zowel op de begane grond als ook op de verdiepingen veel ruimte.

Indeling begane grond

Entree met vestibule voorzien van authentiek tegelwerk en aansluitend de centrale hal met trapopgang, toegang tot een royale kelder met opstelling meterkast en aansluitend aan de kelder treft u een toilet met fontein. De royale woonkamer is over de volle breedte aan de voorzijde gesitueerd en extra groot omdat in het verleden de voormalige garage bij de woonkamer getrokken werd. Hierdoor ontstaat een zeer gezellige en 'warme' zitkamer waar het heerlijk toeven is met vrienden en/of familie. Via en-suite deuren toegang tot de aan de tuinzijde gelegen prachtige eetkamer. De eetkamer beschikt over openslaande tuindeuren naar het terras. De woonkamer en de eetkamer zijn voorzien van een massief eikenhouten vloer en paneeldeuren met glas-in-lood ramen. Aansluitend de gezellige woonkeuken voorzien van keurig keukenblok met inbouwapparatuur te weten: oven, vijf-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Bij het raam een gezellig ontbijtblad. Tot slot treft u achter de keuken de betegelde bijkeuken met opstelling wasmachine en droger en veel provisieruimte. Een loopdeur biedt toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar tweede verdieping. De royale hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over twee vaste kasten en een houten planken vloer. Verder biedt de hoofdslaapkamer directe toegang tot de badkamer. Royale tweede slaapkamer met vaste kasten en voorzien van een laminaatvloer. Derde kleinere kamer (kastenkamer annex kantoorkamer) met loopdeur naar balkonnetje aan de voorzijde. Tot slot een royale badkamer voorzien van ligbad/douchecombinatie, staand toilet en dubbele wastafel in meubel. De badkamer beschikt over een loopdeur naar het plat dak aan de achterzijde. Hier kunt u het gezellige terras betreden waar u nog heerlijk van wat late zonuurtjes kunt genieten!

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Overloop met goede lichtinval dankzij het dakraam en toegang tot twee prachtige slaapkamers en bergzolder. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een superleuke uitstraling door de spanten in het zicht. Deze kamer heeft twee klapramen en een Velux dakraam. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een dakkapel. De berging beschikt over de opstelling CV combiketel (Daalderop, 2010) en biedt toegang tot een bergzolder via de vlizotrap.

Tuin

Gezellige tuin op het oosten gelegen (maar via het zuiden ook volop zoninval!) en heel voornaam: volledige privacy en vrij uitzicht aan de achterzijde!! De schutting werd in 2022 vernieuwd en een poort biedt toegang tot de zij-ingang. Hier verleent u recht van wege aan de buren met andere woorden, het betreft eigen grond met als voordeel dat u hier nog wat extra bergruimte heeft voor fietsen, kliko's en zelfs een motor indien gewenst! De tuin beschikt tot slot over gezellige terrassen en een werkhok met overkapping ten behoeve van tuinkussens en/of tuingereedschap.

Algemeen

* Bouwkundig inspectierapport inbegrepen
* Energielabel D
* Vrijwel volledig voorzien van dakisolatie
* Houten kozijnen met dubbele beglazing
* Paneeldeuren en vele andere authentieke elementen aanwezig
* Erg ruime woning met 600 m³ inhoud en 160m² woonopp.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 450.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
598 m3
Perceel
190 m2
Woonoppervlakte
159 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Overig inpandige ruimte
10 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.