listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 485.000

Bruggenrijt 27

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 135 Woonoppervlakte
  • 233 m2
Op een kindvriendelijke en rustige locatie in "De Blaak" gelegen nette, uitgebouwde hoekwoning met royale woonkamer, eetkamer en keuken op de begane grond en vier slaapkamers en complete badkamer op de verdieping(en), royale achtertuin op het zuiden gelegen met berging en tot slot een verderop in de straat gelegen grote garage. Deze goed onderhouden hoekwoning is gunstig gelegen aan een autoluw en veilig woonerf en nabij natuurgebied, scholen en het winkelcentrum.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met meterkast (voldoende groepen en aardlekschakelaar), toilet (hangcloset) met fontein en trapopgang. Toegang tot de royale woonkamer/eetkamer en de keuken. De woning werd aan de achterzijde en aan de zijkant uitgebouwd zodat er een royaal eetgedeelte ontstond ter plaatse van de keuken. Het zitgedeelte aan de voorzijde beschikt over een open haard en in het midden is de woonkamer op een speelse wijze leuk in te delen. Tevens treft u hier nog een vaste kast. De keuken verkeert in een goede staat met inbouwapparatuur te weten: koelkast, combimagnetron, vier pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Ter plaatse van de eetkamer treft u een dubbele schuifpui naar het terras. De begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, allen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en de gehele verdieping is voorzien van een vloer in houtmotief. Eenvoudig doch nette badkamer voorzien van wastafel, ligbad-/douchecombinatie en een staand toilet.


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Voorzolder met opstelling wasmachine en droger alsmede de omvormer van de zonnepanelen (10 stuks) met een extra groepenkast en tot slot de opstelling van de Cv-combiketel  (Remeha) en een dakraam. Grote vierde slaapkamer met veel lichtinval en veel bergruimte. 


Tuin

Pal op het zuiden gelegen diepe achtertuin met stenen berging met elektra en een achterom. De tuin beschikt over een tweetal terrassen, borders en een gazon. 


Algemeen
- De woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen vv HR beglazing (2000).
- De woning beschikt over een tiental zonnepanelen.
- Eigen garage van +/- 18 m2 op loopafstand met veel opslagruimte (vermoedelijk asbest platen tegen het dakbeschot).
- Aanvaarding per direct mogelijk!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 485.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
478 m3
Perceel
233 m2
Woonoppervlakte
135 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
25 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.