listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 519.000

Middeleeuwen 35

Goirle
  • 3 slaapkamers
  • 144 Woonoppervlakte
  • 152 m2
In de rustige, gewilde woonomgeving “Boschkens-Oost” gelegen moderne tussenwoning met verzorgde achtertuin en berging. Deze uitstekend onderhouden woning ligt aan een plein met in carré gelegen soortgelijke woningen en in de directe nabijheid van natuur. Waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het geheel wordt gasloos verwarmd (inclusief 20 zonnepanelen!) en is helemaal instapklaar voor de volgende eigenaar!
Gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de uitvalswegen richting steden als Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Indeling begane grond

Overdekte entree naar hal met meterkast, garderobe, toiletruimte met tegelwerk in marmerlook (hangcloset en fontein, 2021) en trapopgang naar de eerste verdieping. Loopdeur naar de inpandig bereikbare berging (tevens via de straatzijde bereikbaar). In deze royale berging is tevens de opstelling van de warmtepomp geplaatst. Vanuit de hal toegang tot de living met open keuken. De woonkamer is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer met vloerverwarming. Open verbinding met de fraaie keuken voorzien van een spoeleiland met Quooker en vaatwasser. Verder treft u aan inbouwapparatuur een combimagnetron met grill functie en een stoomoven, een koelkast, vriezer en een vier pits inductiekookplaat met afzuigkap. Het werkblad is uitgevoerd in composiet.
De living is verdeeld in een eet- en zitgedeelte. Aan de achterzijde bevindt zich een grote schuifpui met toegang tot het terras en tuin op het zuiden met fraai zicht op de natuur. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad stukwerk.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en badkamer.
Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Er is veel lichtinval door de grote ramen met tevens een fraai panorama op het achtergelegen bos. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote vaste kastenwand (schuifkastenwand met verlichting en plek voor een TV). De derde ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen.
Alle ruimtes zijn voorzien van een eikenhouten vloer met vloerverwarming, per ruimte individueel regelbaar.

De volledig betegelde luxe badkamer (2021) is voorzien van een ligbad, douche met regen- en handdouche, hangcloset, dubbele wastafel voorzien in meubel en een spiegelwand met verlichting. Tegelwerk in wit marmerlook gelijk aan het toilet beneden en ook de badkamer beschikt over vloerverwarming. In een afzonderlijke (was)ruimte op de verdieping bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogapparatuur; hier bevindt zich ook de opstelling van de WTW-unit. Tevens is er voldoende praktische bergruimte.

Buitenruimte

De verzorgde, privacy biedende achtertuin is voorzien van een fraai terras, zonnedek, bestrating, borders en groenblijvende hagen.
De berging is toegankelijk via een separate deur aan de voorzijde van de woning en biedt praktische bergruimte voor de stalling van fietsen en opslag van (tuin)gereedschap. De berging is voorzien van elektra, vloerverwarming en een wateraansluiting; hier bevindt zich ook de opstelling van de warmtepomp.
Er is voldoende parkeergelegenheid op het plein met één vaste, eigen parkeerplaats bij de woning.
In de directe omgeving zijn er kindvriendelijke voorzieningen als een speeltuin en een speelveldje.
Basisscholen bevinden zich op loopafstand. Vanuit de woning bereikt u binnen enkele minuten het achtergelegen bos met diverse wandelpaden.

ALGEMEEN

• Gezellige en moderne instapklare tussenwoning in een woonwijk met kindvriendelijke voorzieningen en in de nabijheid van scholen en winkels;
• Er is een actieve belangenvereniging die onder meer zorg draagt voor de uitstraling van de woningen door het schilderwerk van het exterieur;
• Er is één eigen parkeerplaats aan de voorzijde van de woning;
• De woning is energiezuinig AA+++ en voorzien van een warmtepompinstallatie voor warm watertap, 20 zonnepanelen, vloerverwarming, vloerkoeling en WTW-unit;
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 519.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
514 m3
Perceel
152 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Overig inpandige ruimte
1 m2
Bouwjaar
2009
Energielabel
A+++

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.