listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 375.000

Metslawierstraat 56

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 122 Woonoppervlakte
  • 123 m2
Starters, doorstromers opgelet: een moderne nette woning in de Reeshof!

De Metslawierstraat is gelegen in stadsdeel de Reeshof, wijkdeel Leeuwerik, alle benodigde voorzieningen zijn kort nabij aanwezig, denk daarbij aan het ruime winkelcentrum Heyhoef met een verscheidenheid aan winkels, waaronder supermarkten, Hema, restaurants en speciaalzaken. Verder zijn in de Reeshof scholen, sportaccommodaties, NS-station en volop groenvoorzieningen aanwezig.

Via de voortuin bereik je de woning.

Begane grond
Entree, hal met toegang kruipruimte, vaste kast met unit vloerverwarming, gemoderniseerde meterkast en toilet met fontein. Loopdeur en onmiddellijk trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer is uitgebouwd tuingericht en beschikt over een schuifpui naar de achtertuin. Verder beschikt de woonkamer ter plaatse van de uitbouw over vloerverwarming en een airco. Eetgedeelte met aan de voorzijde de recentelijk (2022) vernieuwde fraaie en moderne keuken. Voorzien van koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, magnetron, inductiekookplaat en moderne afzuigkap (alle apparatuur van Blaupunkt). Verder beschikt de keuken over veel lades en kasten alsmede een nette achterwand. De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer, inbouwspots en deels vv vloerverwarming.

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De voorste slaapkamer heeft een magnifiek hoog plafond met dakraam (ca. 13,5m²). De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 8 en 12m² groot. De badkamer (2022) is volledig betegeld en voorzien van een natuurstenen wastafel met meubel, ligbad met douchemogelijkheid en scherm en tot slot een decorradiator, wasmachineaansluiting en een vrij hangend toilet.

Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikbare open zolderruimte annex vierde slaapkamer met velux dakraam en veel bergruimte onder de dakschuinte. Fijne zolder alwaar je een extra slaapkamer kunt creëren, werkkamer en/of gameroom.

Buiten
Achtertuin op het zonnige zuiden gelegen met bestrating, borders en een houten berging. De berging is voorzien van elektra en een achterom.


Algemeen:
• Bouwjaar 1998;
• Keurige woning met drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder;
• Speelterrein voor de kinderen kort nabij;
• De woning is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie alsmede isolerende beglazing;
• Verwarming en warmwatervoorziening via stadsverwarming;
• Volop parkeer mogelijkheden in de straat;
• Aanvaarding in overleg.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
432 m3
Perceel
123 m2
Woonoppervlakte
122 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Bouwjaar
1998
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.