listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 265.000

Tobias Asserlaan 262

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 88 Woonoppervlakte
In de wijk Het Zand, op loopafstand van winkelcentrum Westermarkt én van de Tilburg Universiteit ligt dit uitstekend onderhouden maisonnette (TWEE verdiepingen) appartement.

Wat een ruimte wordt er geboden in dit gezellige appartement, een maisonnette, bestaande uit 2 woonlagen. De entree bevindt zich op de 1e verdieping, bereikbaar via de centrale trappenhal. Middels een eigen trap in het appartement, kun je vanuit de gang naar de extra woonlaag op de begane grond afdalen.

Een gestrekte en lichte woonkamer (9 meter), 3 slaapkamers over 2 verdiepingen, een forse badkamer, een gesloten keuken mét bijkeuken en 2 balkons (één inpandig en een extern). Het balkon op het zuiden is via de beide slaapkamers en de woonkamer te betreden. Over de gehele zuidzijde is een zonnescherm aanwezig.

Indeling:

Omdat we de woning betreden op de eerste verdieping moeten we met de trap naar beneden om aan te komen op de begane grond. Hier een slaapkamer en een badkamer. Een slaapkamer met twee grote ramen. Met laminaatvloer, kunststof kozijnen, dubbelglas en tv aansluiting. Een badkamer met twee grote wastafels, een inloopdouche, een zwevend toilet, draai-kiepraam en veel lichtinval. Maar ook inbouwspots, geheel betegeld en met spiegelverwarming.

Eerste verdieping:

Buiten eerst het trapje op en dan naar binnen. Een ruime entree die toegang geeft aan alle vertrekken in de woning, althans op deze verdieping. Overigens staat hier ook de meterkast met nieuwe én extra stoppen voor meer dan voldoende capaciteit. De riante woonkamer is liefst ruim 9 meter lang. Aan beiden kanten grote ramen dus veel natuurlijk lichtinval. Op het noorden een draai-kiepraam. Kunststof kozijnen en dubbel glas. De keuken biedt veel privacy en is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur vaatwasser, een combi magnetron en inductieplaat. Aangrenzend een bijkeuken met wasmachine, droger en koelkast/vriezer. De vloer is ook hier betegeld en er is verwarming. Daarnaast sta je via de deur in de keuken zo op het tweede balkon (noorden). Dan 2 slaapkamers met allebei toegang tot het balkon (zuiden). De grote slaapkamer is eveneens voorzien van een balkon. De tweede slaapkamer heeft twee openslaande deuren naar het balkon. Over de gehele lengte (op het zuiden) is een zonnescherm aanwezig. Een op het zuiden en een op het noorden. Of via de keuken te bereiken (noorden) en de zuid variant via beide slaapkamers en woonkamer. Over de gehele zuidkant is een zonnescherm aanwezig.

Bijzonderheden
* Berging van ruim 6 m² . Hier ook de eigen boiler voor warm water in badkamer en keuken.
* Stadsverwarming.
* Twee balkons.
* Loopafstand Westermarkt.
* Loopafstand universiteit.
* 3 slaapkamers
* Vve kosten € 195,- (ex. € 88,- voorschot stookkosten)
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 265.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
290 m3
Woonoppervlakte
88 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Bouwjaar
1964
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.