listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 425.000

Fabriekstraat 8

Goirle
  • 3 slaapkamers
  • 102 Woonoppervlakte
  • 224 m2
Unieke vrijstaande woning met afgesloten carport en riante vrijstaande garage. De woning is gelegen nabij het centrum van Goirle op een perceel van 224 m2 en de tuin is gelegen op het zuiden.

De woning is gelegen in de gewilde buurt van de Fabriekstraat in Goirle, een goede buurt met vele voorzieningen zoals winkels, diverse restaurants en cafés in de nabijheid. Verder kan men heerlijk ontspannen in de natuurgebieden zoals Gorp & Rovert en de Regte Heide. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een hoog plafond, gestuukte wanden en een PVC vloer. Er is veel licht inval, mede door het ruime zijraam. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze is ingericht met een rechte opstelling voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combi/magnetron en vaatwasser. In de keuken is de deur naar de kelder aanwezig.  
Vanuit de bijkeuken is de bergkast met de opstelling van de Cv-ketel bereikbaar en de vernieuwde badkamer (2019). Deze is ingedeeld met een fijne inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en zwevend toilet. Er is mechanische afzuiging aanwezig en de badkamer is in neutrale kleuren uitgevoerd. 
Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. 


1e verdieping

Overloop met deur naar plat dak, vaste kasten en de trapopgang naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan de grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De andere slaapkamer is voorzien van een vaste kast. Daarnaast is er een toiletruimte met wastafel aanwezig.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. De voorzolder is voorzien van vaste kasten onder de schuine kap en geeft toegang tot de grote zolderkamer met dakraam. Deze slaapkamer is gelegen onder de schuine kap. 


Buiten

De carport is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. De achtertuin is volledig omsloten en voorzien van bestrating. De grote garage (circa 20 m2) met bergzolder is voorzien van elektra en water, hier is ook de aansluiting van de was-apparatuur aanwezig. De bergzolder is middels een losse trap te bereiken. Achter de garage is de berging gelegen. 


Bijzonderheden:
• bouwjaar 1935, de woning is in 2010-2015 grotendeels gemoderniseerd;
• de woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
• energielabel E;
• mogelijkheden voor beroep aan huis;
• parkeren op eigen terrein;
• vrijstaande woning met vrij uitzicht achter het perceel.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
394 m3
Perceel
224 m2
Woonoppervlakte
102 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
29 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Overig inpandige ruimte
4 m2
Bouwjaar
1915
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.