listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 495.000

Professor Cobbenhagenlaan 782

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 198 Woonoppervlakte

Dit unieke penthouse (ca. 198 m2) met balkon en dakterras van maar liefst 119 m2 ligt op de 4e verdieping van het service-appartementencomplex Koninxhoek. Het appartement heeft een privé lifthal, van waaruit u ook de parkeerplaats in de parkeerkelder bereikt. Verder is er een tweede parkeerplek in de garagebox op het parkeerdek.

Koninxhoek werd in 1979 ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Van den Broek en Bakema, onder andere bekend van de Lijnbaan in Rotterdam, de Aula van de TU Delft en het Stadhuis van Terneuzen. Voor Koninxhoek maakten de architecten een ontwerp waarin comfort, privacy en veiligheid centraal staan. De appartementen worden gekenmerkt door riante woonoppervlakken die in de huidige woningbouw nauwelijks nog te vinden zijn.

Onderdeel van het wooncomfort is ook het uitgebreide pakket aan services, met bijvoorbeeld een vijf dagen per week bemande receptie, een huismeester, een nachtwacht, sociale activiteiten en logeerkamers die tegen een bescheiden vergoeding zijn te boeken. Dit voorzieningenniveau leidt weliswaar tot hogere servicekosten dan bijvoorbeeld bij veel van de appartementen in het centrum van Tilburg, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de lage m2-prijs.

Koninxhoek is mooi gelegen, direct naast Tilburg University en wandelbos De Oude Warande. Stadscentrum en uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Station Tilburg Universiteit ligt op een steenworp afstand. Een bushalte bevindt zich voor de deur, net als een snelle, directe fietsverbinding naar het centrum. Winkelcentrum Westermarkt is vlakbij, een Albert Heijn ligt aan de overkant van de straat.

De ligging op de bovenste verdieping maakt het appartement tot een heus penthouse. De tweezijdige lichtinval in de woonkamer en de schitterende wit-marmeren vloer zorgen voor een weldadig ruimtelijk effect. Wij nodigen u graag uit om dit royale appartement te komen bezichtigen. Laat u verrassen door de grootte van het appartement en het unieke dakterras met aan alle zijden weids uitzicht.

Bereikbaarheid appartement
Op de begane grond is een gemeenschappelijke entree met brievenbussen, beltableau met intercom en liften naar de etages. Via lift 6 bereikt u de eigen hal naar de voordeur. Verder is hier de meterkast van het appartement en de toegang tot het noodtrappenhuis. Het appartement is tevens te bereiken via de parkeergarage. Na het parkeren van uw auto neemt u direct de lift naar uw verdieping, een route die niet langs de receptie voert.

Indeling appartement
Ruime hal met videofoon, garderoberuimte en gastentoilet met fontein. Vanuit de hal zijn de verschillende ruimten te bereiken.

De zeer royale living bestaat uit een woon- en zitgedeelte met aansluitend een fijne werk/bibliotheekruimte (totaal ca.72 m2). Schuifpuien geven toegang tot het balkon op het zuiden en tot het dakterras met de hele dag zon, privacy en groen uitzicht.

De keuken is voorzien van een moderne witte keukeninrichting (Miele, 2014) met 1½ spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast en combi oven magnetron. Opbergruimte is er in de inpandige berging, waar u ook de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Vanuit de hal is de slaapvleugel te bereiken. Dit is een hele prettige ruimte, die bestaat uit de hoofdslaapkamer (2 grote dakramen zorgen voor fijne lichtinval en mooi uitzicht), een studeer/werkhoek, een garderobekamer en een badkamer met douchecabine, ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Er is een ruime tweede slaapkamer met eigen badkamer, voorzien van een inloopdouche met glazen scherm, toilet en wastafel.

Algemeen
• De woning is voorzien van een marmeren vloer, tapijt en tegels. De plafonds zijn afgewerkt met houten delen en spuitwerk, de wanden met behang en spuitwerk. In de woonkamer en hoofdslaapkamer is airconditioning (die koelt en verwarmt).

• Bergruimte is er ook voldoende. Naast de inpandige berging is er een berging in het souterrain én een gemeenschappelijke fietsenberging.

• Energielabel D. In Koninxhoek worden de komende tijd onderhouds- en verduurzamingplannen uitgevoerd, waaronder het vernieuwen en extra isoleren van de daken. Ook worden zonnepanelen geplaatst ten behoeve van het gezamenlijke energieverbruik. Deze werkzaamheden zullen van invloed zijn op het energielabel en zullen de energiekosten drukken. De eenmalige extra bijdrage die voor deze plannen van de woningeigenaren wordt gevraagd, zal door de verkoper worden voldaan.

De koper van dit zeer ruim bemeten appartement kan onder andere gebruik maken van de diverse bewonersfaciliteiten en aanvullende diensten, zoals:
• receptiebezetting van maandag t/m vrijdag
• oproep nachtdienst
• huismeester
• kapsalon & pedicure in huis
• biljartkamer / bridgekamer
• culturele club & activiteitenprogramma’s
• logeerkamers binnen het complex
• wassen, drogen en strijken
• stomerijservice
• bezorgservice apotheek
• sociale activiteiten, zoals bridgemiddag, damesborrel, herenborrel, culturele middagen, filmmiddagen

De servicekosten bedragen € 1.015,73 per maand.

De omgeving
• Mooie ligging in een groene woonomgeving.
• Er is een Albert Heijn op loopafstand. Het overdekte winkelcentrum (Westermarkt) ligt op 1.500 m. Hier vindt u o.a. banken, speciaalzaken zoals kaaswinkel, viswinkel en patissier.
• Gelegen naast Tilburg University en naast natuurgebieden De Oude Warande en het Wandelbos.
• Het NS-station Tilburg Universiteit is op korte afstand gelegen, de stadsbus naar het centrum stopt vrijwel voor de deur.
• Goede ontsluiting naar Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch via de A58 en N65.

In een mooie omgeving zorgeloos genieten van optimaal woongenot!
Wij informeren u graag nader over het wonen in Koninxhoek.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
653 m3
Woonoppervlakte
198 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
9 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
137 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.