listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 595.000

Henriette Ronnerstraat 82

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 137 Woonoppervlakte
Op een prachtige locatie gelegen fraai, volledig gemoderniseerd en ruim hoekappartement met eigen parkeerplaats en een mooi vrij uitzicht over het Kromhoutpark.
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van het appartementencomplex en heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een vrij liggend balkon van 20 m2 op het zuiden.

Energielabel: A
Woonoppervlakte: 137 m2
Bouwjaar: 1994


INDELING

Algemene ruimtes

Entree in de centrale hal met de brievenbussen en intercom. Vanuit de hal toegang tot de parkeergarage en de berging behorende bij het appartement. Middels de lift of trap bereikt u de 3e verdieping. 


Appartement

Op de 3e verdieping zijn twee appartementen gelegen. In het voorportaal is de voordeur naar het appartement aanwezig met toegang tot de ruime hal met de meterkast. Vanuit de hal zijn de overige ruimtes bereikbaar. De moderne toiletruimte (2022) is voorzien van een hangend closet met fonteintje, de ruimte is geheel betegeld. 

De woonkamer met schuifpui naar het balkon is ruim en door de vele ramen is er veel lichtinval. De kamer heeft een ruim zitgedeelte. De eethoek grenst aan de keuken.  Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken. Ook de keuken is volledig vernieuwd in 2022 en geplaatst in een hoekopstelling met een werkeiland. De keuken is voorzien van apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi oven/magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Het keukenblok en het keukeneiland zijn voorzien van een stenen aanrechtblad. Er is veel kastruimte in de keuken aanwezig. Vanuit de woonkamer, naast de keuken, is er toegang tot een ruime bijkeuken met de opstelling van de Cv-ketel, mechanische ventilatie en de aansluiting voor de was-apparatuur. Hier is nog extra ruimte aanwezig voor het opslaan van keukenspullen en voorraad. 

De slaapkamer aan de voorzijde (nu in gebruik als kastenkamer) heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. De tweede grote slaapkamer, grenzend aan het balkon, is zeer ruim van opzet en heeft een schitterend uitzicht over het park. De centraal gelegen badkamer is ook vernieuwd in 2022 en ingericht met een inloopdouche (met regendouche), een ligbad, dubbele wastafel in meubel en zwevend closet. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.  

Op de begane grond is vanuit de hal de gezamenlijke parkeergarage bereikbaar met een vaste parkeerplaats behorende bij het appartement. Vanuit de parkeergarage heeft u toegang tot de berging behorende bij het appartement. 

Bijzonderheden:
- het appartement is volledig gerenoveerd in 2022;
- het appartement is voorzien van houten kozijnen draai-/kiepramen met dubbel glas;
- Cv-ketel Vaillant, bouwjaar 2011;
- bijdrage voor de VvE is € 273,67 per maand;
- actieve Vereniging van Eigenaars.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
451 m3
Woonoppervlakte
137 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
21 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Bouwjaar
1994
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.