listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 265.000

Professor Cobbenhagenlaan 266

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 76 Woonoppervlakte
Dit instapklare 3-kamerappartement, compleet met een recent gerenoveerde badkamer (2023) voor extra comfort en een moderne uitstraling, ligt in de gewilde en groene wijk De Reit. Hier woon je in een prachtige, bosrijke omgeving aan de rand van de Oude Warande en het Wandelbos.

Ondanks de rustige omgeving liggen alle benodigde voorzieningen op een steenworp afstand. Tilburg University en het treinstation, diverse speeltuintjes, allerlei sportvoorzieningen en winkelcentra Westermarkt en Professor de Moorplein liggen allemaal op loopafstand. Ook sta je in no time in het Spoorpark: een uniek stadspark met ruimte voor sport en beweging. Daarnaast fiets je in 10 minuten naar het bruisende centrum van Tilburg, dat zich kenmerkt door een verscheidenheid aan winkels, horecagelegenheden, sportvoorzieningen, musea en nog veel meer.

Woonoppervlakte: ca. 76 m²
Balkon: ca. 4 m²
Inhoud: ca. 251m³
Bouwjaar: 1965
Maandelijkse VvE-bijdrage: ca. € 217,- (incl. € 55,- voorschot stookkosten)


Entree complex

Bij de gezamenlijke entree bevindt zich het bellenplateau en de brievenbussen. Tevens is hier toegang tot de liften en het trappenhuis. Aan de buitenzijde van het complex zijn via deuren de containerruimte en de gangen naar de bergingen bereikbaar.


Indeling appartement

De hal/entree geeft toegang tot alle ruimtes van het appartement. Hier bevindt zich ook de meterkast. Eveneens vind je hier de moderne toiletruimte met hangend closet en de gerenoveerde badkamer (2023) met inloopdouche en wastafelmeubel.

De ruime woonkamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer. De grote raampartij zorgt voor een prettige lichtinval. De keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling en is voorzien van een RVS spoelbak, oven, 5-pits gasfornuis met afzuigkap, en vaatwasser (2022). Daarnaast zijn in de keuken de aansluitingen voor was- en droogapparatuur.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Deze zijn gelegen aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement en zijn afgewerkt met een nette laminaatvloer. De master bedroom biedt via een deur toegang tot het balkon, waar je kunt genieten van het vrije uitzicht op een groenstrook. Alle slaapkamers lenen zich qua ruimte, lichtinval en afwerking uitstekend als volwaardige slaapkamers.

Algemeen
* Instapklaar 3-kamerappartement;
* Topligging in een bosrijke wijk in Tilburg;
* Gelegen op fietsafstand van het stadscentrum;
* Gratis parkeren voor de deur;
* Balkon met vrij uitzicht;
* Eigen separate berging;
* De VvE-kosten bedragen € 217,- per maand;
* Nieuwe elektrische boiler (2024);
* In de directe omgeving van scholen, winkels, horecagelegenheden en recreatiemogelijkheden;
* Nabij uitvalswegen.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 265.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
251 m3
Woonoppervlakte
76 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.