listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 375.000

Antoon Coolenlaan 37

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 110 Woonoppervlakte
  • 150 m2
Op een toplocatie in de populaire wijk ‘Wandelbos’ staat deze zeer goed onderhouden en in 2016 volledig gemoderniseerde hoekwoning met garage en onder andere voorzien van een sfeervolle woonkamer en een open luxe keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer aanwezig. Op de zolderverdieping bevindt zich naast de voorzolder een royale, vierde slaapkamer. De achtertuin is op het noordoosten gelegen en biedt toegang tot de garage. 

De woning is gelegen vlakbij het Wandelbos met een leuke speeltuin, kinderboerderij en horecagelegenheid. Kinderen kunnen lopend naar de basisschool en aan de westkant van de wijk ligt het stadsweidelandschap Drijflanen. Winkelcentra Paletplein en Westermarkt zijn op korte afstand gelegen. Er is een goede busverbinding met het centrum en treinstation.

De verbouwing in 2016 zorgt ervoor dat deze woning instap klaar is en de kopers kunnen jarenlang genieten dankzij alle werkzaamheden die zijn uitgevoerd! De betonvloer werd geheel opnieuw gestort, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Alle kozijnen werden vernieuwd en zijn uitgevoerd in kunststof met HR++ beglazing, alle elektra, riolering en waterleidingen zijn vernieuwd en ook de dakkapel werd in 2016 geplaatst. Binnen werden alle wanden en plafonds in de gehele woning voorzien van stucwerk en tot slot werden ook de keuken en de badkamer vernieuwd.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met garderobe en loopdeur naar de hal met volledig betegelde moderne toiletruimte met hangcloset en fontein. Aansluitend trapopgang en kelderkast met opstelling meterkast. Deze is zeer uitgebreid en eveneens volledig gemoderniseerd. Toegang tot gezellige woonkamer met zitgedeelte aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde met open woonkeuken. Deze is modern en voorzien van een spoel-/kookeiland voorzien van vijf pits gaskookplaat met afzuigkap en de vaatwasser. Achterwand met veel bergruimte en opstelling van de koelkast, vriezer, combimagnetron en oven. Openslaande tuindeuren met toegang tot de achtertuin.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde twee slaapkamers en royale hoofdslaapkamer aan de voorzijde, de voormalige badkamer werd bij deze kamer getrokken waardoor een walk-in-closet of grote inloopkast hier zeker tot de mogelijkheid behoort! Tot slot een moderne badkamer voorzien van inloop-/regendouche, wastafel in meubel, hangcloset en decorradiator. Met uitzondering van de badkamer is de gehele verdieping voorzien van een laminaatvloer.


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Voorzolder met opstelling badgeiser (Vaillant) en wasmachine aansluiting. Grote vierde slaapkamer met dakkapel. Gehele verdieping voorzien van een laminaatvloer.


Tuin

Volledige bestraatte voor,- en achtertuin. De achtertuin is op het noordoosten gelegen en heeft een zij-ingang (poort recentelijk vernieuwd) en biedt toegang tot de achter op het perceel gelegen garage voorzien van kanteldeur, elektra en wateraansluiting.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
388 m3
Perceel
150 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
17 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.