listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 825.000

Bredaseweg 352

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 201 Woonoppervlakte
  • 498 m2
Op een voortreffelijke locatie aan de rand van één van Tilburg gewildste woonwijken "Zorgvlied" gelegen, ideale uitgebouwde gezinswoning. Deze ruime twee-onder-een kapwoning beschikt over een zeer veel privacy biedende en zonrijke achtertuin (zuid georiënteerd), brede oprit met toegang tot de multifunctionele ruimte (voorheen de twee garages). De ruimte is nu in gebruik als kantoor/werkkamer, maar is voor meerdere doeleinden geschikt, met eigen keukentje, douche, toilet en sauna. Verder treft u een riant dakterras en zeer comfortabele leef- en verblijfsruimten aan.

Riante en lichte living met open haard, uitgebouwde woon-/eetkeuken met openslaande tuindeuren en praktische provisie-/wijnkelder. De woning beschikt over 4 slaapkamers en een (kleine) werk-/kastenkamer, 2 badkamers, riante voortuin en prachtige achtertuin met veel groen, garage en eigen oprit voor meerdere auto's. 
De woning is in Zorgvlied gelegen, een wijk met historie en sfeer, ruim van opzet met brede lanen en veel groen. Het nabij gelegen Burgemeester van de Mortelplein is op loopafstand te bereiken en biedt allerlei voorzieningen zoals een supermarkt, twee bakkers, een snackbar, stomerij, bloemist, bushalte etc. Het afgelopen jaar zijn de straten in de wijk vernieuwd: er zijn weer klinkers en brede stoepen met veel groenvakken. Het basisonderwijs, buurtschool De Christoffelschool ligt op loopafstand. Middelbaar onderwijs als Theresia Lyceum en Odulphus Lyceum zijn eveneens nabij gelegen. 

De fijne ligging van de woning is ideaal te noemen, dicht bij het stadscentrum, het treinstation en de universiteit. Winkels en jeugdsport voorzieningen zoals RKSV Sarto en de Tilburgse Mixed Hockey club mogen uiteraard in de buurt niet ontbreken. Een tweetal gezellige tennisclubs/padelclubs zijn tevens op de fiets makkelijk bereikbaar. Ook het Warandebos is te voet goed bereikbaar. Met uw auto bent u zo bij de uitvalswegen naar Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch. Wonen in de stad met alle voorzieningen en de natuur in de directe nabijheid. 


INDELING

Begane grond

Via de entree met doorlopende tegelvloer, trapopgang en betegelde toiletruimte is er toegang tot de royale living, de aparte woon-/eetkeuken, de kelder en stookkelder met opstelling van de Cv-ketel.
De ruime en lichte L-vormige woonkamer beschikt over een comfortabel zitgedeelte met open haard/allesbrander. Vanuit de living heeft u vrij zicht op de mooie voortuin en de straat.
Aparte uitgebouwde woon-/eetkeuken met veel lichtinval, praktische keukeninrichting met zowel ruimte voor een eetbar (hoge zit) als een eettafel met vanuit daar zicht op de heerlijke tuin. De keuken heeft een licht interieur en er is een diversiteit aan inbouwapparatuur te vinden waaronder een gasfornuis met grote oven, vaatwasser en ruime koelkast. 


1e verdieping

Door middel van een vaste trap is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers en de kasten-/werkkamer (of 5e kleine babykamer). De fijne hoofdslaapkamer aan de achterzijde gelegen is royaal van opzet, vanuit hier is de badkamer te bereiken en heeft u toegang tot het riante, zonnige en veel privacy biedende dakterras. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met ombouw meubel. 
Voorslaapkamer met zicht op de straat. Tweede (kleine) voorslaapkamer is nu in gebruik als kastenkamer. 
De gehele verdieping is voorzien van een doorlopende lichte houten vloer. 


2e verdieping

De overloop van deze verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap en is voorzien van een zijgevelraam wat een natuurlijke lichtinval geeft. De overloop geeft toegang tot de twee fijne slaapkamers, de tweede badkamer en was-/bergruimte.
De achterslaapkamer is voorzien van een ruime dakkapel en doorlopende laminaatvloer. 
De voorslaapkamer heeft twee Velux dakramen en is tevens voorzien van een laminaatvloer. Badkamer met toilet, vaste wastafel en bergruimte achter de kapschuinte. 


Buiten

De woning beschikt over een fraaie voortuin met diverse groenblijvende en kleurrijke planten. Langs de woning ligt een lange oprit, die ter hoogte van de keuken door middel van een poort afsluitbaar is. 
De zonnige en groene achtertuin biedt een oase van rust en privacy. U kunt hier heerlijk genieten van het zonnetje en door het mooie groen zijn er ook fijne schaduwplekken gecreëerd. Verder treft u een tweede terras aan de achterzijde van de tuin en diverse plantenperken en hagen. Vanuit de tuin is er toegang tot de dubbele garages, die verbouwd zijn tot kantoor/werkkamer of chill-ruimte voor de kinderen. In deze ruimte treft u een sauna voor 1 persoon aan en een aparte douche en toilet. 
Er is een aparte garage voor de auto en de fietsen. 

Bijzonderheden:
- heerlijke uitgebouwde gezinswoning op toplocatie;
- privacy biedende en royale op het zuiden georiënteerde tuin en heerlijk dakterras;
- 4 ruime slaapkamers en 1 kleinere slaap-/werkkamer;
- woning beschikt over 21,5 m2 zonnepanelen;
- ideale ligging ten opzichte van winkels, scholen, station, stadscentrum en uitvalswegen;
- multifunctionele ruimte in de tuin.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 825.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
808 m3
Perceel
498 m2
Woonoppervlakte
201 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Overig inpandige ruimte
28 m2
Bouwjaar
1952
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.