listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 535.000

Elzenstraat 47

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 176 Woonoppervlakte
  • 81 m2
In de gewilde "Bomenbuurt", nabij het stadscentrum gelegen ruime, moderne stadswoning met 3 volledige woonlagen en groot souterrain met toegang tot eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder.
De woning is voorzien van een nette keuken, drie ruime slaapkamers, complete badkamer en een dakterras op het zuiden. Vanuit de achtertuin is een afgesloten privéterrein bereikbaar, waar kinderen veilig kunnen spelen. Als gevolg van hoge ruimtes en gevelhoge ramen en openslaande deuren valt er veel daglicht binnen.
De woning is goed onderhouden, uitstekend geïsoleerd en ideaal ingedeeld. De woning is op een rustige locatie gelegen nabij het stadscentrum, op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station en Albert Heijn XL, maar ook dichtbij de uitvalswegen.


INDELING

Begane grond

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. Entree/hal met toegang tot de eetkamer, toilet met fontein en een diepe inloop-/garderobekast. Vervolgens aan de rechterzijde via een deur toegang tot de trap welke naar het zeer ruime souterrain leidt. Verder een moderne meterkast en deur naar de woonkamer. Sfeervolle en royale woonkamer met openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Halfopen keuken met onder andere vaatwasser, koelkast, combimagnetron en 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. Op de koelkast na is alle apparatuur in 2020 vervangen. Aan de voorzijde van de woning treft u een gezellige eethoek, voorzien van openslaande deuren met Frans balkon.


1e verdieping

Aan de achterzijde van de woning is een lichte ouderslaapkamer (ca. 20 m²) met een diepe trapkast. Aan de voorzijde ligt de tweede slaapkamer (ca. 16 m²) met openslaande deuren met Frans balkon.
Tussen beide kamers in, vindt u de opvallend ruime badkamer, voorzien van een inloop-/regendouche, ligbad, wastafel en een design radiator. Daarnaast is er een separaat toilet met fontein, bereikbaar via de overloop.


2e verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Hier treft u de hoofdslaapkamer voorzien van een grote vaste kastenwand en via een loopdeur heeft u toegang tot het op het zuiden georiënteerde dakterras. Tevens toegang tot een wasruimte voorzien van de benodigde aansluitingen en de opstelling van de CV combiketel (Intergas, 2019) alsmede een wasbak. Deze ruimte is eventueel ideaal voor een tweede badkamer! De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.


Tuin, souterrain en parkeerkelder

Aan de achterzijde van de woning is de gezellige, modern ingerichte, tuin gelegen. De tuin ligt op het noorden, maar ondanks dat, kunt u een groot deel van de dag van de zon genieten. De tuin heeft een erfscheiding door middel van groen. Via een poort aan de achterzijde toegang tot een groot afgesloten privéterrein. Ideaal om kinderen veilig te laten spelen. Onder de woning is het souterrain (ca. 25 m²), in te richten als hobbykamer of berging.
Vanuit het souterrain is er toegang tot de afgesloten parkeerkelder met eigen, vaste, parkeerplaats, direct voor de “achterdeur”.

Algemeen
* Alle wanden zijn voorzien van stucwerk (spachtelputz);
* Plafonds voorzien van spuitwerk;
* Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en alle ramen draai/kiep;
* Het plat dak werd in 2019 vervangen door een zogenaamd sedumdak;
* De woning valt onder een Vereniging van Eigenaars (VvE), waaraan maandelijkse servicekosten zijn verbonden.
* Kosten Vve € 122,74 per maand (woning) en parking € 29,89 per maand.
Buurtgegevens
Het stadshart van Tilburg biedt veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de stadsschouwburg, het concertgebouw, bioscopen, winkels en eetgelegenheden. Jaarlijks worden er vele evenementen georganiseerd, zoals Tilburg Ten Miles, Festival Mundial, Tilburgse Kermis, en Tilburg Culinair. Tilburg kent een zestal kunstopleidingen en natuurlijk de Universiteit van Tilburg. In de directe omgeving zijn er uitgebreide mogelijkheden tot ontspanning zoals de Efteling en de Beekse Bergen. Tilburg wordt omgeven door schitterende natuurgebieden als de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen. Kortom, Tilburg is een bruisende stad met een mooie omgeving, waar veel te beleven valt.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 535.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
622 m3
Perceel
81 m2
Woonoppervlakte
176 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
28 m2
Bouwjaar
2006
Energielabel
A
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.