listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 385.000

Deinumstraat 20

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 96 Woonoppervlakte
  • 159 m2
Op loopafstand van winkelcentrum Heyhoef, aan een rustige straat gelegen, treft u deze zeer fraaie en uitstekend onderhouden hoekwoning. Deze hoekwoning beschikt over een gezellige woonkamer en een vernieuwde keuken op de begane grond en twee ruime slaapkamers (drie mogelijk) en moderne badkamer op de verdieping. Op de tweede verdieping treft u een voorzolder en de derde slaapkamer. De woning is gelegen nabij scholen, zwembad, bibliotheek, alsook nabij de uitvalswegen van de wijk. 


INDELING

Begane grond

Entree/hal met meterkast en modern toilet (hangcloset) met fontein. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie hardhouten vloer die twee jaar geleden nog geheel geschuurd en behandeld werd. Gezellige woonkamer aan de voorzijde en halfopen keuken aan de achterzijde met eetgedeelte. De keuken is in 2022 geheel vernieuwd! De keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad en verder van de navolgende inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak (KitchenAid), hetelucht-oven met magnetronfunctie , inductiekookplaat (v.v. flexmodule) en recirculatie afzuigkap. Verder treft u nog aan een vaatwasser en een grote spoelbak. Ter plaatse van de woonkamer toegang tot een diepe trapkast.


Eerste verdieping

Zeer royale hoofdslaapkamer die indien gewenst weer terug te brengen is tot twee slaapkamers. Tweede grote slaapkamer. Beide slaapkamers beschikken over tv aansluiting. Moderne badkamer voorzien van hangcloset, wastafel in meubel en inloopdouche en een exclusieve designradiator. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een aluminium lamellen plafond met inbouwspots. De overloop beschikt over een vaste kast.


Tweede verdieping

Voorzolder met klein Velux dakraam en aansluiting wasmachine en droger. Hier treft u ook de derde royale slaapkamer aan voorzien van twee grote Velux dakramen. Aan beide zijden van de zolder knieschotten aanwezig met daarachter voldoende opbergruimte.


Tuin

De achtertuin is gezellig ingericht en gelegen op het noorden. De tuin is voorzien van bestrating, eigen achterom en een stenen berging met elektra.


Algemeen
- Houten kozijnen met dubbel glas, de kozijnen zijn in 2023 voor het laatst geschilderd;
- Keuken is ca. twee jaar geleden geheel vernieuwd;
- Fraaie, uitstekend onderhouden instapklare hoekwoning op goede locatie!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 385.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
340 m3
Perceel
159 m2
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
10 m2
Bouwjaar
1989
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.