listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 350.000

Goirkestraat 2 c

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 132 Woonoppervlakte
  • 157 m2
DEELNEMER NVM OPEN HUIZEN DAG A.S. ZATERDAG 5 OKTOBER VAN 11.00 TOT 15.00 UUR 
Op zaterdag 5 oktober 2024 tussen 11 en 15 uur kunt u weer geheel vrijblijvend zonder afspraak meerdere huizen op één dag bezichtigen, waaronder deze fijne tussenwoning.

Ruime geschakelde tussenwoning, gelegen in een van de mooiste straten van Tilburg. De woning is voorzien van vier slaapkamers, moderne keuken en badkamer, een fijne verzorgde achtertuin gelegen op het zuiden met vrijstaande stenen berging en achterom. Het huis heeft de charmante sfeer van de jaren dertig behouden en is gemoderniseerd.

De woning is gelegen aan het noordelijke begin van de markante Goirkestraat, met fraai uitzicht op diverse fabrikanten villa's, direct nabij het Julianapark en in de nabijheid van vele voorzieningen en uitvalswegen. Een van de bekendste panden in de wijk is het Textielmuseum. Ook is museum De Pont in de wijk gelegen. U hoeft daarnaast enkel de straat over te steken om bij de supermarkt het Bart van Peltplein te komen. De bruisende Tilburgse binnenstad, met gezellige terrassen, uitstekende restaurants, sfeervolle cafés, de Spoorzone en volop winkels vindt u op fietsafstand. Ook zijn via de nabijgelegen Ringbanen de diverse uitvalswegen richting Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Breda gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree, hal met trapopgang, vernieuwde meterkast moderne toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, kelderruimte en toegang tot de woonkamer en aparte woonkeuken.
Ruime woonkamer met mooie parketvloer en met zicht op de achtertuin. Aan de achterzijde treft u nog originele glas-in-loodramen aan. Aparte moderne keuken voorzien granieten werkblad, diverse inbouwapparatuur te weten: een 5-pits gasfornuis ('21) , oven, koelkast en afzuigkap.
Fijne bijkeuken met loopdeur naar de tuin. In de bijkeuken treft u de opstelling van de HR combi-ketel ('22) en de aansluitingen ten behoeve van de was apparatuur.

Eerste Verdieping:
Overloop met toegang tot twee ruime prettige slaapkamers en badkamer.
De twee slaapkamers zijn elk voorzien van een ruime vaste kast. De moderne badkamer voorziet in een douche/ligbad, vrij hangend toilet, vaste wastafel en designradiator.

Tweede Verdieping:
Overloop voorzien van bergkasten dakraam. Ruime achter slaapkamer met grote dakkapel (kunststof kozijnen) en elektrisch rolluik. Tweede slaapkamer aan de voorzijde met kleine dakkapel.

Buiten:
Verzorgde zonnige achtertuin met veel privacy, vrijstaande stenen berging voorzien van elektra en aparte achterom.

Algemeen:
• Fraaie sfeervolle gezinswoning
• Glas in lood ramen, geknipt voegwerk
• Fijne leefruimte
• Gunstig gelegen nabij winkels, musea, uitvalswegen en Centrum van Tilburg.
• HR combi-ketel is geplaatst in 2022
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 350.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
-
Inhoud
485 m3
Perceel
157 m2
Woonoppervlakte
132 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
5 m2
Bouwjaar
1939
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.