listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 385.000

Giekerkstraat 66

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 128 Woonoppervlakte
  • 159 m2
Op een fijne locatie in de wijk Huibeven gelegen tussenwoning met een tuin op het oosten en wel aan het water! De wijk staat voornamelijk bekend als de "G"-buurt van de Reeshof en is gelegen tussen: Winkelcentrum De Heyhoef/Heerenveldendreef, Langedijk, Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg en De zuidrand van het Reeshofbos tegen het spoor aan. Huibeven is een zeer rustige en fijne woonwijk. Er zijn 2 winkelcentra, scholen en sportvoorzieningen dichtbij te vinden. 

De woning heeft een royale living met uitgebouwde serre en openslaande tuindeuren. In de zomer is het in de tuin met grote overkapping aan het water heerlijk genieten van het vrije uitzicht: er zijn namelijk geen directe achterburen.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met garderobe, meterkast en toiletruimte.
Via de hal betreed u de royale living met aan de voorzijde de keuken en uitgebouwde serre aan de achterzijde. De woonkamer met open keuken aan de voorzijde is afgewerkt met een volle eiken houtenvloer. In de woonkamer bevindt zich de trapkast. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met aan de voorzijde een vrij uitzicht. Als inbouwapparatuur treft u: een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieskast. Aan de achterzijde van de woning is een heerlijke lichte serre aangebouwd, welke beschikt over kunststof kozijnen en openslaande tuindeuren naar het terras. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco-unit.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping. De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De twee achterste slaapkamers zijn voorzien van elektrische screens en hebben vrij zicht op het groen. Aan de voorzijde bevinden zich de derde slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met tv, vaste wastafel met ombouwmeubel, aparte douche, vrijhangend toilet en designradiator.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar een dakraam aanwezig is op de voorzolder en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De zolderslaapkamer heeft tevens bergruimte achter de kapschuinte en vaste wastafel.

Tuin:
Verharde voortuin met parkeerplaats en toegang tot de berging. Fraaie diepe achtertuin met royale overkapping aan het water met vrij zicht in het groen. Deze is voornamelijk voorzien van bestrating.

Algemeen:
- Heerlijke gezinswoning
- De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming
- Gunstig gelegen nabij voorzieningen en winkels
- Nabij uitvalswegen richting Breda, Den Bosch en Eindhoven
- Fijne kindvriendelijke locatie
- Veel privacy biedende onderhoudsvriendelijke achtertuin

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Gerritse Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 385.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
467 m3
Perceel
159 m2
Woonoppervlakte
128 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
4 m2
Bouwjaar
1989
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.