listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 399.000

Jan Aartestraat 23

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 90 Woonoppervlakte
  • 127 m2
In hartje centrum op loopafstand van de Heuvel en de bruisende Piushaven gelegen charmante en uitermate sfeervolle monumentale hoekwoning met authentieke voorgevel. De woning is op palen gefundeerd en door de huidige eigenaar in de loop der jaren volledig gemoderniseerd op het gebied van elektra, waterleiding en riolering. Verder werden de kozijnen aan de achterzijde vernieuwd en voorzien van isolerende beglazing. Aan de voorzijde beschikt de woning over dubbel glas en het dak werd in 2023 geïsoleerd en voorzien van twee dakramen. Een gasgestookte CV combiketel (Remeha, 2017) zorgt voor verwarming en warm water. Kortom: een bijzonder pand in goede conditie op een toplocatie!!

Indeling begane grond

Entree/hal voorzien van authentieke tegels. Toegang tot zowel de voor,- als ook de achterkamer. De voorkamer beschikt over een garderobekast en is momenteel in gebruik als eetkamer. Aansluitend de achterkamer annex huiskamer. De voor,- en achterkamer worden gescheiden door de voormalige bedstee. Achterin treft u de keuken voorzien van een lavette (grote uitstortgootsteen) en inbouwapparatuur te weten: koelkast, vriezer, magnetron en een SMEG (90 cm) zes pits gaskookplaat met oven en een afzuigkap. De keuken is nog deels voorzien van het originele tegelwerk en beschikt over een decorradiator. Aansluitend een opkamer met een toilet en de wasruimte met opstelling wasmachine, droger, vaatwasser en een boiler. De trap naar de opkamer biedt tevens toegang tot de kelder/provisieruimte van ca. 1.6m hoog.

Eerste verdieping

Aan de voorzijde treft u de hoofdslaapkamer voorzien van een airconditioning. De tweede slaap-/werkkamer bevindt zich aan de achterzijde. Royale badkamer voorzien van ligbad, hangcloset, wastafel, douche in cabine en een designradiator. De badkamer is volledig betegeld, biedt veel lichtinval en kent een vrij uitzicht.

Tweede verdieping

Vaste trap naar de zolder. Deze is in gebruik als werkkamer, beschikt over twee Velux dakramen en de opstelling CV combiketel.

Tuin

Gezellige achtertuin voorzien van bestrating, gazon en een terras voorzien van vlonders. De tuin is bereikbaar via een poort die gedeeld wordt met de buren. Het is opvallend hoe ontzettend rustig het is zo dicht bij het centrale middelpunt van de stad ! Een poort biedt toegang tot het achtergelegen parkeerterrein waar u een parkeerplaats kunt huren. Tot slot nog een royale stenen berging met vliering. De berging is voorzien van elektra en verwarming.

Algemeen

* Elektra, waterleiding en riolering volledig vervangen;
* Zolder verbouwd in 2023 inclusief de elektra;
* Schilderwerk uitgevoerd in 2022 (buiten) en 2020 (binnen);
* Glasvezel aanwezig en nieuwe gasmeter;
* Airco op slaapkamer en in de woonkamer (2023) zowel koeling als ook verwarming;
* Elektrische boiler keuken (2022);
* Waterfilterinstallatie aanwezig;
* Tuin beschikt over een buitenkraan;
* Originele paneeldeuren door het hele huis.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 399.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
385 m3
Perceel
127 m2
Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1905

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.