listing_gallery

Beschikbaar
Open huizen dag
Vraagprijs € 695.000

Brokkenstraat 3

Riel
  • 3 slaapkamers
  • 151 Woonoppervlakte
  • 433 m2
Loop gerust even binnen tijdens de Open huizen dag. U bent van harte welkom op:
Zaterdag 5 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur.
Schitterende vrijstaande woning met garage op een fijn perceel gelegen nabij de dorpskern van Riel. Aan de ene kant van de straat het centrum van Riel en aan de andere kant van de straat het natuurgebied de Regte Heide. De woning is in 2024 gemoderniseerd waarbij onder andere de duurzaamheid verbeterd werd. De huidige eigenaren hebben de woning nagenoeg energie neutraal gemaakt en volledig gemoderniseerd waarbij de woning verwarmd en gekoeld kan worden door airconditioning en een pelletkachel. Badkamer en toilet zijn voorzien van elektrische design radiatoren. De woning beschikt op dit moment nog over warm water via een nieuwe cv-ketel, dit is makkelijk aan te passen naar een elektrische boiler. Verder werden er 12 zonnepanelen van 440 WP en een nieuwe meterkast geplaatst, er is een voorbereiding geïnstalleerd voor een laadpaal, wat resulteert in energielabel A+ en een maandlast van niet meer dan €75,- euro voor gas en elektra! Het toilet op de begane grond alsmede de volledige keuken werden vernieuwd en zijn voorzien van A+++ apparatuur van Siemens en Bora.
De woning beschikt over een ruime moderne woonkamer met erker en een heerlijke glazen uitbouw met veel lichtinval, een ruime woonkeuken met bijkeuken, een complete badkamer, 3 slaapkamers, onderhoudsvrije aluminium kozijnen met geïntegreerde rolluiken, en een vrijstaande garage met zolder.

De zolder van de woning is nu voorzien van een vlizotrap, deze is aan te passen naar een vaste trap waar op zolder nog eens zeer ruime slaapkamers te creëren zijn!

Gelegen in de dorpskern met de warme bakker op de hoek en vanuit de tuin zicht op de kerktoren! Op korte afstand ligt het riviertje de Leij met fraai uitzicht over het natuurgebied, met het schelpenpad langs het Riels Laag en de Regte Heide op loopafstand. Heerlijk om te wandelen, fietsen, hardlopen, paardrijden of mountainbiken.

Woonoppervlakte: ca. 151 m² (bruto 238 m²)
Inhoud: ca. 599 m³
Perceeloppervlakte: ca. 445 m²
Bouwjaar: ca. 1997

Indeling begane grond
Via de royale hal heeft u toegang tot de garderobe, de vernieuwde meterkast, het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping en de bijkeuken. Via de bijkeuken komt u in de woonkeuken. De hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een antracietgrijze tegelvloer. In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine-/drogeropstelling fraai weggewerkt in een mooie kast. En zoals het in een dorp meestal gaat, komt iedereen binnen via de achterdeur bij de bijkeuken.

De woonkeuken is in een L-opstelling geplaatst en beschikt over een Bora inductiekookplaat, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser. De keuken is in juni 2024 nieuw geplaatst. De wanden en het plafond in de keuken zijn gestukt. De keuken heeft fijne grote ramen wat voor veel lichtinval zorgt en mooi zicht biedt op de tuin. In de keuken is ruimte voor een eethoek. De keuken is ca. 12 m² groot.

Vervolgens komt u in de woonkamer, deze is ca. 45 m² groot. Aan de voorzijde is de ruime zithoek en een erker aan de zijkant van de woning waar u heerlijk in de erker kunt genieten van de pellet kachel die voor enorm veel comfort zorgt. De woonkamer heeft een mooie lichte houten vloer met hoge witte plinten afgewerkt, glad gestucte muren en gestukt plafond met inbouwspots. Aan de achterzijde bevindt zich de eethoek in de glazen uitbouw. Deze fraaie aanbouw is een heerlijk plek om te eten of te werken aan de ruime tafel.

1e verdieping
Via de trap in de hal komt u op de 1e verdieping. Aan het einde van de overloop ligt de masterbedroom. Deze ouderslaapkamer is ruim 25 m² groot en beschikt over een kastenwand. De gehele bovenverdieping is voorzien van een moderne lichte laminaatvloer. De tweede, aan de voorzijde gelegen, slaapkamer met een kleine driehoek-dakkapel van ca. 13 m² groot en de derde, aan de achterzijde gelegen, slaapkamer van ca. 8 m² groot met extra bergruimte achter de schotten.

Tot slot een gemoderniseerde badkamer met ligbad, een douchecabine, een 2e wandcloset en een wastafel in meubel. Er is een groot, in 2024 vernieuwd, Velux dakraam aanwezig voor lichtinval en natuurlijke ventilatie. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

2e verdieping
Via een vlizotrap op de overloop heeft u toegang tot de grote zolderverdieping. Hier bevindt zich de opstelling van de C.V.-ketel. Door de aanwezigheid van 3 Velux dakramen is het een ruimte lichte zolderverdieping. Eventueel kan er een vaste trap geplaatst worden om hier meerdere slaapkamers te creëren.

Tuin
Via de achterdeur bij de bijkeuken of via de deur in de glazen aanbouw heeft u toegang tot de heerlijke privacy biedende achtertuin die in 2024 opnieuw aangelegd is. De tuin is over de volle breedte van de woning gesitueerd en gelegen op het Noordoosten. De tuin is ingericht met grote strakke lichte tegels, een heerlijk terras en gazon. Ook de voortuin is in 2024 opnieuw aangelegd en aan de linkerzijde van de woning voorzien van een dubbele poort waarbij u makkelijk een aanhanger of caravan kunt stallen aan de zijkant van de woning.

Garage
Op de eigen oprit voor de garage is ruimte voor het parkeren van 4 auto's. De vrijstaand stenen garage meet 7.66 x 3.20 en is daarmee ca. 25 m² groot. De garage is uitgevoerd in dezelfde stijl als het huis met een ruime zolder. De garage beschikt over een elektrische roldeur, loopdeur, 2 ramen aan de zijkant, elektra en is geïsoleerd.

De nieuwe basisschool en 2 leuke pleinen om te spelen liggen op loopafstand, de ideale gezinswoning! Wonen in het gezellige dorp Riel, maar toch op loopafstand van belangrijke voorzieningen zoals winkels, wandelgebied de Regte Heide en een nieuwe basisschool. Ook dichtbij de uitvalswegen naar de A-58, Goirle en Tilburg met alle extra voorzieningen.

ALGEMEEN:
• Woonkamer met lichte glazen uitbouw 45 m² en keuken 12 m² (samen 57 m²);
• 3 slaapkamers en ruime badkamer;
• Masterbedroom met vaste kastenwand;
• Garage met ruime oprit;
• in 2024 opnieuw aangelegde tuin rondom de woning;
• Volledig geïsoleerd;
• Geïntegreerde rolluiken;
• Alarmsysteem aanwezig;
• Gunstige ligging nabij natuurgebied, div. winkels, scholen en uitvalswegen;
• Binnen 2 minuten staat u in de natuur voor een heerlijke wandeling;
• Aanvaarding in overleg.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
599 m3
Perceel
433 m2
Woonoppervlakte
151 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
24 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Overig inpandige ruimte
10 m2
Bouwjaar
1997
Energielabel
A p

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.