listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 305.000

Clarissenhof 285

Tilburg
  • 1 slaapkamers
  • 57 Woonoppervlakte
Een instapklaar en duurzaam appartement gelegen op de vierde verdieping met een heerlijk mooi uitzicht!

Clarissenhof, in 2016/2017 onder architectuur gebouwd, geïnspireerd op het voormalige Clarissenklootster, een begrip in Tilburg! De helderwitte gebouw(en) met fraaie boogramen en rode dakpannen doen mediterraan aan. Gelegen in het hart van de Spoorzone, ten zuiden van de gewilde wijk Theresia en ten noorden van het nieuwe stationsplein. Industrieel erfgoed en moderne architectuur komen hier samen alsof het nooit anders is geweest. Je woont middenin de dynamiek van het stadscentrum, maar tegelijkertijd in alle rust omringd door hoge bomen, groene hoven en prachtige tuinen. Dit is buiten wonen, maar dan in de binnenstad. Het stadshart is op loopafstand, het station slechts 1 minuutje en het appartement ligt aan de voet van de Spoorzone met al haar gezellige eettentjes, hippe cafés, en leuke activiteiten. De Spoorzone is een gewilde woonomgeving voor jong en oud. Om de natuur op te zoeken bent u binnen enkele minuten in Moerenburg en ook bij De Oude Warande.

Het complex is volledig geïsoleerd, beschikt over kunststof kozijnen met HR++ glas en is voorzien van een vloerverwarmingssysteem, wat er in de zomer ook voor zorgt dat de ruimtes gekoeld worden. Er heerst altijd een aangename temperatuur zowel in de zomer als in de winter. In het gebouw is een lift aanwezig die toegang geeft tot de appartementen en de berging(en) in het onderhuis. Verder beschik je over een videofoon waarop je altijd kunt zien wie er voor de deur staat.

Indeling
Begane grond
Centrale, ruim opgezette entree met tegelvloer, brievenbussen, bellentableau en toegang tot de lift. De inpandige berging in de kelder, is te bereiken met de lift of per trap, alleen toegankelijk met een sleutel. De berging is groot genoeg voor meerdere fietsen en stellagekasten.

Vierde verdieping
In de hal/entree van het appartement bevindt zich de moderne toiletruimte met neutrale afwerking, zwevend toilet en fonteintje, de meterkast (met glasvezel) en tevens de berging met opstelling van de WTW-unit en de aansluitingen voor de wasmachine. De hal geeft toegang tot de slaapkamer, badkamer en woonkamer.
De badkamer is uitgevoerd in dezelfde stijl als de toiletruimte en heeft een neutrale afwerking met badkamermeubel en inloopdouche.
De woonkamer is licht en ruim van opzet en heeft een deur naar het balkon. De lichte keuken, in een hoekopstelling is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron. In de woonkamer bevindt zich tevens een inpandige berging.
De ruime slaapkamer heeft eveneens een deur naar het balkon en grote raampartijen waardoor deze kamer ook veel lichtinval heeft.
Het overdekte, zonnige balkon, biedt genoeg ruimte voor een lounge bank waarop je in alle privacy van het uitzicht kunt genieten.

BIJZONDERHEDEN

- Duurzaam appartement met WTW-installatie, aardwarmtepomp en vloerverwarming/koeling
- Lage energie kosten
- Energielabel A (oude meetmethode, huidig label wellicht A+)
- Stijlvol appartementencomplex
- Balkon gesitueerd op het zuidwesten
- Ligging appartement op vierde etage
- Separate berging in de kelder
- Op steenworp afstand van o.a. het Centraal Station en het Spoorpark
- Maandelijkse bijdrage VvE 97,- euro
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 305.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
187 m3
Woonoppervlakte
57 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Externe bergruimte
5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Bouwjaar
2017
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.