listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 725.000

Burgemeester Suijsstraat 31

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 142 Woonoppervlakte
  • 189 m2
Op uitstekende locatie in villawijk Zorgvlied gelegen karakteristieke, instapklaar herenhuis. De woning werd in 2017 op deskundige wijze volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd.

Deze ruime sfeervolle karakteristieke woning biedt onder andere een heerlijke uitgebouwde living met vast meubelmaatwerk kasten, een gezellige woonkeuken met eetbar, 4 slaapkamers en een luxe badkamer. De woning is volledig voorzien van HR ++ beglazing en een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming op de begane grond, en beschikt verder over een verzorgde voortuin met fijn zicht in de straat en veel privacy biedende achtertuin met berging.

De woning is in een rustige omgeving gelegen die zich kenmerkt door ruim opgezette straten met brede stoepen, prachtige bomen, rust en veel groene pleinen. De buurtschool is op loopafstand gelegen. Andere voorzieningen zoals de Universiteit van Tilburg, winkels, sportvelden, uitvalswegen en het centrum zijn nabij gelegen.
De buurt staat bekend als rustig, kindvriendelijk, met de fiets is het maar 5 minuten naar je favoriete restaurant, terras en vele winkels.

Prachtig authentiek wonen met eigentijdse luxe in een bijzonder geliefde buurt op een ideale locatie!


INDELING

Begane grond

Entree/hal met garderobe, meterkast (volledig vernieuwd), waterput, trapkast en toilet met fontein. Via glazen stalen deur toegang tot de woonkamer/woonkeuken. Gezellige zithoek aan de voorzijde van de woning met vast meubelmaatwerk waarin alle leidingen keurig weggewerkt zijn, een akoestisch wandpaneel en een plafond met inbouwverlichting. De eetkamer/woonkeuken aan de achterzijde die in 2017 uitgebouwd werd met een prachtige woonkeuken voorzien van een kook-/spoeleiland voorzien van een composiet blad en een Quooker. Verder treft u aan inbouwapparatuur: vier pits inductie kookplaat, afzuigkap en achterwand met koel-/vriescombinatie, combimagnetron en een combi stoomoven. Aansluitend een koffiecorner met lades. Via een loopdeur én de schuifpui (beiden aluminium met HR ++ beglazing) toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming en afgewerkt met een schitterende eiken houten vloer.


Eerste verdieping

Overloop voorzien van separaat toilet met fontein. Hoofdslaapkamer voorzien van fraaie stalen glazen inbouwkast met verlichting, tv-aansluiting en draai-/kiep deur naar plat dak. Badkamer en-suite bereikbaar via houten schuifdeur. De fraaie luxe badkamer is voorzien van een royaal ligbad met ingebouwde kranen en een wastafelmeubel met twee waskommen, spiegel met verlichting en verwarming en een inloop-/regendouche met plateau en eveneens met ingebouwde kranen. Tot slot beschikt de badkamer over mechanische ventilatie en een decorradiator. Tweede grote slaapkamer aan de voorzijde gelegen. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. 


Tweede verdieping

Derde royale slaapkamer met inbouwspots in het plafond en een vierde werk-/slaapkamer met twee velux dakramen.  Verder treft u hier de royale waskamer voorzien van opstelling wasmachine en droger en alle aansluitingen ten behoeve van een eventuele tweede badkamer. Tot slot beschikt deze ruimte over een uitstortgootsteen en de opstelling van de CV combiketel (Nefit Trendline HR++ 2018).


Derde verdieping

Voorzolder met toegang tot bergzolder annex vijfde slaapkamer met twee velux dakramen. Voorzien van een fraaie houten vloer.


Tuin

Keurige voortuin en fraai aangelegde achtertuin. Deze heerlijke tuin biedt zowel zon als schaduw. Het eerste terras direct grenzend aan de woonkeuken/eetkamer, een strak gazon en een tweede gezellig terras voorzien van vlonders achterin de tuin. De royale stenen berging biedt voldoende ruimte voor de fietsen e.d. Verder beschikt de achtertuin over een wateraansluitpunt en een achterom.

Algemeen
- Nieuwe binnendeuren en beslag begane grond en eerste verdieping.
- Gasleiding ten behoeve van eventueel te plaatsen gashaard in de living.
- Voorbereiding (loze leidingen) ten behoeve van alarminstallatie aanwezig.
- Achterzijde eerste en tweede verdieping houten kozijnen (2020) met HR ++ beglazing.
- Voorzijde begane grond en eerste verdieping houten kozijnen (2023) met HR ++ beglazing.
- Volledige elektrische installatie vernieuwd.
- Achtertuin in 2019 aangelegd met tuinverlichting inclusief loze leidingen naar achterste gedeelte. Sproei-installatie aanwezig en tegels in het cement gelegd. De schutting werd aan één zijde vernieuwd.
- Mechanische ventilatie badkamer, toilet en trapkast aanwezig.
- Woning zeer goed onderhouden.
- Schilderwerk voorzijde binnen en buiten vernieuwd in 2023.
- Internetaansluiting in iedere kamer.
- Maatwerk inbouwkasten begane grond en hoofdslaapkamer (2023).
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 725.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
530 m3
Perceel
189 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
12 m2
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
1956
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.