listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 320.000

Kapelstraat 1 a

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 66 Woonoppervlakte
  • 142 m2
Op zoek naar een fijne woning met dubbele garage! Deze 2-onder-1 kapwoning is gemoderniseerd, zoals een nieuwe badkamer, vernieuwd toilet, keuken en een aantal kozijnen. De dubbele garage is goed bereikbaar en is voorzien van stroom en water. 
De woning is gelegen binnen de ringbanen en voorzieningen zoals winkels, basisscholen en het centrum van Tilburg zijn goed bereikbaar. Naast parkeren in eigen garage is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. 


INDELING

Begane grond

Entree in de hal met de trapopgang naar de verdieping, fijne trap-/kelderkast met de groepenkast en toiletruimte. Het toilet is voorzien van een zwevend closet en is geheel betegeld. Toegang tot de doorzon- woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De centraal gelegen schouw geeft de mogelijkheid voor een houtkachel. De open keuken is voorzien van een rechte opstelling met apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. In de keuken is de voorbereiding aanwezig voor een Quooker en inductie-kookplaat.


1e verdieping

Overloop met vaste kast en de trapopgang naar de zolderverdieping. In de kast op de overloop is de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig (2 groepen). Op deze verdieping zijn twee royale kamers aanwezig, beide afgewerkt met een laminaatvloer. De badkamer is vernieuwd in 2021 en heeft een ligbad met douche hoek v.v. regendouche en wastafel in meubel. De badkamer is geheel betegeld.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op de voorzolder is de Cv-ketel opgesteld en is veel bergruimte aanwezig. De zolderkamer (sta hoogte in de nok) is voorzien van een dakraam. 


Buiten

Fijne achtertuin gelegen op het zuidwesten. De tuin is voorzien van een terras aan de woning, gazon en plantenborder. Achter in de tuin is de grote garage gelegen. Deze is voorzien van elektra en een uitstortgootsteen. Zowel aan de zijkant als aan de achterkant (roldeur) van de garage is een garagedeur aanwezig. De garagedeur aan de zijkant is bereikbaar via het pad naast de woning (recht van overpad).

Bijzonderheden:
• de gehele woning is voorzien van gestuukte wanden;
• elektra is volledig vernieuwd incl. groepenkast;
• op de slaapkamers is een internet kabel aanwezig;
• geheel nieuwe waterleiding;
• Cv-ketel bouwjaar 2006;
• vrij parkeren in de straat.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 320.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
268 m3
Perceel
142 m2
Woonoppervlakte
66 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
36 m2
Overig inpandige ruimte
10 m2
Bouwjaar
1958
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.