listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 625.000

Bosscheweg 168

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 168 Woonoppervlakte
  • 248 m2
Op zoek naar een bijzondere woning aan de rand van Tilburg? Deze sfeervolle en vrijstaande woning met fijne tuin, ruime berging en dakterras is gelegen aan de Bosscheweg in Tilburg. De woning is echt een bezichtiging waard om de 'wauw' factor te ervaren.
De woning heeft een riante woonkamer, keuken en extra werk-/slaapkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping.
De ligging is ideaal, op loop- en fietsafstand van het centrum van Tilburg en nabij winkels en overige voorzieningen. Het Centraal Station evenals de uitvalswegen naar omliggende steden en dorpen zijn goed bereikbaar vanuit de woning.


INDELING

Begane grond

Middels bewerkte houten voordeur bereikt u de hal. In deze hal is de toiletruimte aanwezig en de meterkast (vernieuwd in 2023).
Toegang tot de woonkamer, deze is voorzien van een natuursteenvloer, een centraal gelegen schouw met houthaard en gestuukte wanden met sierlijsten. De woonkamer is aan de achterzijde in 2004 uitgebouwd. In de woonkamer is de trap naar de verdieping en de trap naar de kelder aanwezig.
De kelder is op stahoogte, droog en geschikt voor opslag.
Keuken is gelegen achter de woonkamer en voorzien van een rechte opstelling met apparatuur zoals een oven, kookplaat en afzuigkap. Er is veel kastruimte aanwezig en de mogelijkheid tot het plaatsen van een keukentafel. In de keuken is een ruime bergkast aanwezig met daarin de aansluiting voor de wasapparatuur.
Vanuit de keuken toegang tot de extra speel-, werk-, slaapkamer, deze heeft openslaande deuren naar de tuin, een wastafel in meubel en is afgewerkt met een houten vloer.


1e verdieping

Ruime overloop met vaste kastenwand en toegang tot de slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft naast het bed vaste kasten en is afgewerkt met een laminaatvloer. De 2e slaapkamer is voorzien van twee dakramen en een laminaatvloer. De 3e ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, heeft een wastafel in meubel, toegang tot het riante dakterras en ook deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer.
De badkamer is oorspronkelijk in 2004 gemoderniseerd maar de inloopdouche is uit 2021 en de wastafels met meubel uit 2023. Tevens is hier een toilet aanwezig.


Buiten

Naast de diepe achtertuin is er een riant dakterras aanwezig gelegen op het zuidoosten, hier is het heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht.
De achtertuin is bereikbaar via de eigen doorgang langs de woning. Er is een groot terras aan de woning aanwezig. Verder is de tuin ingericht met een gazon en beplanting. Achter in de tuin is een ruime berging aanwezig met elektra.

Bijzonderheden:
• de woning heeft energielabel D;
• sfeervolle ramen met vlakverdeling aanwezig;
• voorgevel is gereinigd en opnieuw gevoegd (knipvoegen 2020);
• uitbouw is geplaatst in 2004;
• meterkast is vernieuwd in 2023;
• oorspronkelijke bouwjaar ca. 1915, daarna gerenoveerd.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 625.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
690 m3
Perceel
248 m2
Woonoppervlakte
168 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
20 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
27 m2
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1915
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.