listing_gallery

Verhuurd
Huurprijs € 4.150

Baroniebaan 35

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 259 Woonoppervlakte
Aan één van de invalswegen van Tilburg, op de kop van de ‘landgoederenzone’ langs de Bredaseweg, ligt ‘De Delmerweiden’. Dit landgoed geeft ruimte aan 20 luxe appartementen te midden van een parkachtige omgeving. U kunt nu een van deze luxe appartementen huren. Het appartement omvat onder meer een zeer royale woonkamer, een moderne keuken, een groot overdekt balkon, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder beschikt het appartement over een 2-tal parkeerplaatsen en een berging in de ondergelegen parkeergarage. Wonen tussen het groen, in de nabijheid van alle benodigde faciliteiten.

Bouwjaar 2011
Woonoppervlak: ca. 259m²; oppervlak balkon ca. 35m²
Inhoud ca. 655m³

Indeling:
Buiten het terrein zijn de brievenbussen en bellentableau opgesteld. Vervolgens toegang tot de parkeerkelder met de twee eigen parkeerplaatsen en de parkeerruimte voor bezoekers. Tevens is er toegang tot de liften en trappenhuis. Er is een lift sleutel nodig om op je eigen verdieping uit te komen.

Indeling appartement:
Het appartement is middels de lift direct toegankelijk met de daarvoor bestemde sleutel (lift komt aan in hal appartement). Bij binnenkomst in de ruime hal is toegang tot alle ruimtes. Aan de linkerzijde is de ruime toiletruimte (v.v. hangend closet, urinoir en wastafel) en de garderobe. Aan de rechterzijde zijn de drie grote slaapkamers. Eén slaapkamer met inloopkast, één slaapkamer met toegang tot de luxe en zeer ruime badkamer (v.v. ligbad, dubbele wastafel, hangend closet, inloopdouche en designradiator) en één badkamer (v.v. inloopdouche, hangend closet, dubbele wastafel en designradiator) voor de overige twee slaapkamers. Vanaf de master bedroom en één slaapkamer is er tevens toegang tot de wintertuin. Aan de andere zijde van de hal ligt de bijkeuken met wasmachineaansluiting en toegang tot de technische ruimte, alwaar de CV-ketel en de unit van de vloerverwarming zijn opgesteld.
Aan de achterzijde van het complex ligt het uniekste gedeelte van het appartement. Aan deze zijde is de zeer kolossale woonkamer met half open keuken en eetgedeelte gesitueerd. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het grote balkon (overdekt) van maar liefst 35m². Tevens is er in de woonkamer een mogelijkheid tot het plaatsen van een gashaard (aansluitingen reeds aanwezig). Vanuit het eetgedeelte is tevens ook toegang tot de wintertuin.

Afwerking:
Het gehele appartement is fraai afgewerkt en van alle comfort voorzien, voorzien van elektrische zonwering aan de buitenzijde van de ramen. Het ruime balkon is overdekt en voorzien van speciale hardhouten planken. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en luxe. Alle wanden en plafonds zijn strak gestukt en wit geschilderd (RAL 9010). De ook witte luxe ingerichte Bulthaupp keuken met alle benodigde apparatuur (Siemens) is zeer praktisch en beschikt over veel afleg- en bergruimte. De beide badkamers en de toiletruimte zijn gelijkwaardig voorzien van warm tegelwerk met luxe design inbouwapparatuur en thermostaat kranen.

Berging en parkeerplaats:
In de kelder beschikt de bewoner van dit appartement over twee parkeerplaatsen. Bij de parkeerplaatsen is ook een zeer ruime berging. De parkeerkelder is afgesloten middels een elektrische poort en alleen toegankelijk voor bewoners. Ook vanuit de kelder stapt men zo de lift in naar het eigen appartement.

Buurtgegevens:
De Delmerweiden ligt, zonder twijfel, aan de mooiste entreeroute naar de stad Tilburg. Wonen in De Delmerweiden is wonen tussen het groen met de schitterende natuur als buurman en de Oude Warande en het Wandelbos aan de overkant van de Bredaseweg. Op de locatie staan monumentale bomen die behouden blijven en welke een fraaie barrière vormen tussen de Baroniebaan en het woongebouw. Wonen in De Delmerweiden is Vorstelijk wonen tussen stad en natuur.
Door landschapsarchitect Rob Wagemakers is de natuurlijke parktuin ontworpen die De Delmerweiden omlijst. In het park, welke volledig is omheind en is voorzien van een elektrische toegangspoort, staan diverse monumentale bomen en er zijn nieuwe bomen aangeplant. Het park is verder aangelegd met gras, beplanting, meanderende voetpaden en een retentievijver.

In de directe omgeving zijn scholen, huisartsenpraktijk, winkelcentrum, sport gelegenheden en golfbaan aanwezig. Op loopafstand van bosgebied. Universiteit en stadscentrum in 10 minuten per fiets bereikbaar. Binnen 1 autominuut bereikt u de uitvalswegen naar Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Al met al betreft het een complex met een centrale ligging in een groene, maar zeker ook veilige leefomgeving.


De vermelde huurprijs is exclusief verbruik gas, water en licht.

Het appartement is per direct beschikbaar.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verhuurd
Huurprijs
€ 4.150
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
655 m3
Woonoppervlakte
259 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
35 m2
Bouwjaar
2011

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.