listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 335.000

Afrikaanderstraat 78

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 104 Woonoppervlakte
  • 126 m2
Heerlijk wonen, binnen de ringbanen in de rustige en kindvriendelijke wijk “Puijacker”. Deze uitgebouwde hoekwoning is in 2014 duurzaam gebouwd en heeft een onderhoudsvriendelijke tuin met berging.

In de wijk Puijacker is het fijn wonen, dichtbij het bruisende centrum van Tilburg en op steenworp afstand van winkels, sportfaciliteiten, scholen en de uitvalswegen. Parkeren kan voor de deur! 


INDELING 

Begane grond

Entree in ruime hal met de trapopgang naar de verdieping en toiletruimte. Royale meterkast, deels in gebruik als schoenenkast. De nette toiletruimte is voorzien van zwevend closet en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot de uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval en een praktische trap-/voorraadkast. De woonkamer is voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een enkele deur de achtertuin. 
De keuken is gelegen aan de voorzijde. De rechte, moderne opstelling is voorzien van apparatuur zoals een koelkast, combi oven/magnetron, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en vaatwasser. 


1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Vanuit de overloop zijn de twee slaapkamers toegankelijk. De grote kamer aan de achterzijde (mogelijkheid tot het creëren van twee slaapkamers) heeft een airco en elektrische rolluiken. In deze kamer is veel ruimte aanwezig voor het plaatsen van kledingkasten. Tweede slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer en is aan de voorzijde gelegen met veel lichtinval. De ruime badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche voorzien van glaswand, zwevend closet en wastafel in meubel, de badkamer is geheel betegeld en heeft een raam voor ventilatie. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Ruime voorzolder met de opstelling voor de wasmachine en droger en de opstelling van de cv-ketel. Op de voorzolder is ruimte aanwezig voor het drogen van de was en opbergen van spullen. Vanuit de voorzolder is de speelse zolderkamer met groot dakraam te bereiken. 


Buiten

Achtertuin met houten berging en achterom. De tuin is geheel voorzien van bestrating en omheind door een houten schutting met poort. In de berging is elektra aanwezig.  

Bijzonderheden:
• de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing, energielabel A
• in de grote slaapkamer is een airco geplaatst
• de gehele woning is voorzien van vloerverwarming
• aan de achterzijde van de woning zijn rolluiken geplaatst.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 335.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
375 m3
Perceel
126 m2
Woonoppervlakte
104 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
6 m2
Bouwjaar
2014
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.