listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 495.000

Wilhelminaplein 32

Kaatsheuvel
  • 2 slaapkamers
  • 106 Woonoppervlakte
Gelegen in Kaatsheuvel op een prachtig plekje, ligt dit ruime en lichte appartement met heerlijk uitzicht over het Wilhelminaplein. De locatie is perfect te noemen, gelegen aan een rustig en gewild plein met groot gazon en volgroeide bomen, nabij het centrum van Kaatsheuvel en natuurgebied de "Loonse en Drunense duinen". De ligging aan het groene plein geeft je een gevoel van vrijheid en rust. 

Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 106 m², twee fijne slaapkamers, riante living met halfopen keuken, fijn terras en een zeer prettig lichtinval. Verder treft u een ruime badkamer, grote inpandige berging/waskamer en eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Het complex is voorzien van berging, lift en trappenhuis. Een unieke kans om op deze prachtige locatie te wonen. 

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Kaatsheuvel en loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. 


INDELING

Begane grond

De entree van het appartementencomplex bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Op de begane grond zijn de bergingen toegankelijk, het trappenhuis en de lift. Op de eerste etage bevindt zich het appartement. 


Eerste verdieping

De ruime entree geeft toegang tot de berging/waskamer (met de opstelling van de Cv ketel en de WTW installatie), meterkast, toiletruimte en de woonkamer. 
De ruime living met halfopen keuken is voorzien van veel lichtinval wegens de grote raampartijen en de schuifpui naar het terras. 
De keuken geplaatst in hoekopstelling heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, wastafel, kastruimte en werkruimte. De doorlopende vloer is afgewerkt met lichte laminaat.
Alle kozijnen zijn van kunststof en de beglazing is HR++ glas. Vanuit de keuken is door middel van een schuifpui het heerlijke terras te bereiken.

Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers en de badkamer gelegen. Ruime hoofdslaapkamer met prettig zicht en tweede slaapkamer/hobbykamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. 

Algemeen
- Bijdrage VvE € 269,00 per maand; 
- Er is wel een Vereniging van Eigenaren, deze dient nog geactiveerd te worden. Wij informeren u graag hierover tijdens de bezichtiging;
- Bouwjaar 2019;
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 106 m²;
- Externe bergruimte: ca. 8 m²;
- Isolatie: volledig geïsoleerd;
- Aluminium kozijnen met HR ++ glas;
- Verwarming: Cv-ketel en WTW installatie uit 2019;
- Aanvaarding kan op korte termijn.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
351 m3
Woonoppervlakte
106 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Bouwjaar
2019
Energielabel
A
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.