listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 749.000

Schout de Roijstraat 24

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 163 Woonoppervlakte
  • 239 m2
Op een van de mooiste plekken in de gewilde wijk “Zorgvlied" gelegen, royale zeer goed onderhouden instapklare jaren ' 30 woning. Dit heerlijke gezinshuis beschikt onder andere over een uitgebouwde woonkeuken, een royale woonkamer en-suite met glas-in-lood deuren, 5 (slaap)kamers, 2 badkamers en 14 zonnepanelen.
De woning is aan de achterzijde in stijl uitgebreid (woonkeuken) en heeft een diepe, volwassen achtertuin met berging en zonnige voortuin.

De woning is gelegen in een rustige, met ruim opgezette straten, vergunningsvrij parkeren, brede stoepen, prachtige bomen, rust en veel groene pleinen. De buurtschool en kinderopvang zijn op loopafstand.
Het Theresialyceum, het Odulphuslyceum, de Hogeschool en de Universiteit van Tilburg zijn op korte afstand gelegen. Via de Bredaseweg is het minder dan 2 kilometer fietsen naar het centrum. De Ringbaan West zorgt voor een snelle verbinding met de A58 richting Breda, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Prachtig authentiek wonen met eigentijdse luxe in een bijzonder geliefde buurt op een ideale locatie!

Indeling:

Begane grond:
Overdekte entree, hal met toilet, fraaie trappartij naar de verdieping en toegang tot de living en de woonkeuken.
De hal is voorzien van een hardstenen tegelvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de kamer-en-suite aan de zijde van het eetgedeelte. Het zitgedeelte van de living is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een hout gestookte open haard (Barbas,2018) met hardstenen schouw. De kamer-en-suite kast is gemaakt met gebruik van oorspronkelijke glas-in-lood deuren. Zowel het eet-als zitgedeelte heeft een massief eiken visgraat parketvloer met band en bies. Deze mooie parketvloer is oorspronkelijk afkomstig uit een Belgisch klooster. Vanuit het eetgedeelte heeft u middels openslaande tuindeuren toegang tot het terras.
Aan de achterzijde van de woning is de woonkeuken gerealiseerd, voorzien van een moderne maatwerk kasten en keukenopstelling. Als inbouwapparatuur treft u vijfpits inductiekookplaat, vaatwasser, elektrische combi-oven, koel/vriescombinatie en afzuigkap, aan-alle van Siemens. De uitbouw maakt het geheel een heerlijke plek, bijvoorbeeld als ontbijtplek met de kinderen, voor een kop koffie met de krant of als thuiswerkplek. De keuken is verder voorzien van een hardstenen tegelvloer en heeft openslaande tuindeuren naar het terras.

De woning is verder voorzien van een kelder die toegankelijk is vanuit het eetgedeelte.


Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers alsmede de vernieuwde badkamer. De eerste verdieping telt twee ruime slaapkamers (respectievelijk circa 19 en 20m2) en een kantoor/werkkamer.
Zowel de achterslaapkamer als de voorslaapkamer zijn beiden voorzien van een ruime op maat gemaakte kastenwand. De derde slaapkamer is volledig ingericht als kantoor/werkplek, tevens met een op maat gemaakte vaste kastenwand en vast bureau. De badkamer (2018) is voorzien van een dubbele wastafel met ombouwmeubel voorzien van kasten, spiegel over de volle breedte, een hangcloset, ruime douche en designradiator. De badkamer is tevens voorzien van een elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
De ruime tweede verdieping is werkelijk prachtig verbouwd (2020). Het is hier een waar paradijsje voor de kinderen.
Er zijn twee mooie volledig onder architectuur (Femkeido Voorburg) ingerichte slaapkamers gecreëerd met vaste bedden, bureaus en veel kast- en opbergruimte. De kamers hebben hoge plafonds, zijn luxe afgewerkt met oog voor detail.
U treft hier de tweede badkamer met wastafelmeubel voorzien van laden, een ruime douche en designradiator. Ook bevindt zich zich hier een inbouwkast met daarin de opstelling van de cv-ketel (ATAG - 2017) en de wasmachine. Tot slot is de 2e verdieping voorzien van een klein bergzolder, toegankelijk via een van de slaapkamers.

Tuin:
Fijne en zonnige voortuin. De ruime 20 meter diepe achtertuin is gesitueerd op het oosten en biedt, gezien de diepte van de tuin de gehele dag zon en schaduw. De achtertuin heeft twee terrassen één aan de zijde van de woning voor de ochtendzon en één nabij de berging die in de middag en in de avond in de zon is gelegen. De sfeervolle tuin is ingericht met gazon, een pergola met blauwe regens, volgroeide borders, hortensia’s en hedera. De vrijstaande berging is voorzien van elektra. De achtertuin is bereikbaar middels een overbouwde achterom met poort.


Algemeen:
- de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud;
- veel karakteristieke elementen;
- 14 zonnepanelen (2023);
- airco op de tweede verdieping (2020);
- de woning is volledig voorzien van isolerende beglazing (HR++glas);
- de begane grond is voorzien van gietijzeren lamelradiatoren;
- uitgebreide meterkast;
- geweldig woonhuis met goede sfeer op toplocatie.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 749.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
561 m3
Perceel
239 m2
Woonoppervlakte
163 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Overig inpandige ruimte
6 m2
Bouwjaar
1931
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.