listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 375.000

Jachtlaan 19

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 113 Woonoppervlakte
  • 121 m2
Op zoek naar een heerlijke gezinswoning in het groen met geweldig vrij uitzicht aan de achterzijde? 
Deze woning biedt u een fantastisch uitzicht over de landerijen richting de dorpskern van Berkel-Enschot.

Aan de rand van Udenhout, in wijk De Besterd (officieel Berkel-Enschot), aan een rustige en kindvriendelijke straat, ligt deze uitgebouwde tussenwoning met vier slaapkamers, voortuin, oprit, stenen berging en achtertuin met achterom.
Vanuit de woning zijn de uitvalswegen naar omliggende dorpen en steden goed bereikbaar, evenals de Loonse en Drunense Duinen, de winkels en overige voorzieningen in Udenhout.


INDELING

Begane grond

Entree in de hal met een garderobekast en meterkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer. Deze ruime en lichte woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en is voorzien van een natuursteen vloer met vloerverwarming en een centraal gelegen schouw met gashaard. Middels een loopdeur (met hor) en een schuifpui is er toegang tot de achtertuin. De keuken is aan de voorzijde gelegen en geplaatst in een hoekopstelling. Naast veel kastruimte is de keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser (2019) en keramische kookplaat met afzuigkap. Er is een close-in boiler voor het warme water en een designradiator voor de bijverwarming.
Vanuit de woonkamer is het halletje met de trap naar de verdieping bereikbaar. In dit tussenportaal is ook het toilet aanwezig en deze is voorzien van een zwevend closet en fonteintje.


1e verdieping

Overloop met de vaste trap naar de zolderverdieping. Op deze verdieping zijn drie fijne slaapkamers en de badkamer aanwezig. De slaapkamers zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer, één slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en twee aan de achterzijde. De royale badkamer met groot dakraam is ingedeeld met een ruime inloopdouche met thermostaatkraan, een ligbad onder de schuine kant, een zwevend toilet, dubbele wastafel in meubel en mechanische ventilatie.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. De voorzolder is voorzien van toegang tot de ruime vliering met extra bergruimte, een ruime bergkast onder de schuine kap en een inbouwkast met de opstelling van de Cv-ketel (merk Vaillant en geplaatst in december 2023). Tevens is hier de aansluiting voor de wasapparatuur aanwezig. Ruime zolderkamer met bergruimte achter de schotten, een grote dakkapel over de volle breedte en een rolluik. De slaapkamer is momenteel verdeeld, middels twee lichte wandjes, in een slaapkamer en een extra ruimte, bijvoorbeeld geschikt als fijne thuiswerkplek.


Buiten

Een onderhoudsvriendelijke voortuin met groen onder het keukenraam en een eigen oprit voor de auto. De geweldige achtertuin is op het zuiden gelegen en is voorzien van een stenen berging met elektra. De achtertuin is geheel omsloten en voorzien van bestrating, een houten vlonder en beplanting. Hier is het vrije uitzicht over de landerijen schitterend! Tevens is de tuin voorzien van een poort met doorgang naar de straat. 

Bijzonderheden:
• het perceel is officieel 112 m2 maar al sinds 1984 is er circa 52 m2 in bruikleen van de gemeente Tilburg, waardoor het perceel nu circa 164 m2 groot is;  
• alle slaapkamers zijn voorzien van horren en rolluiken;
• energielabel C;
• vaatwasser vervangen in 2019;
• Cv-ketel is recent in december 2023 vervangen;
• schitterend vrij uitzicht in achtertuin over de landerijen;
• aanvaarding per direct.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
398 m3
Perceel
121 m2
Woonoppervlakte
113 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
7 m2
Bouwjaar
1983
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.