listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 365.000

Ardennenlaan 53

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 92 Woonoppervlakte
  • 134 m2
Ideaal gelegen in de wijk 'Groenewoud' in het mooiste gedeelte van de Ardennenlaan met veel openbaar groen. Op slechts 15 minuten loopafstand vind je scholen, een bioscoop en de grootste supermarkt van de regio Tilburg (Jumbo XL) bij Stappegoor. Ook stadspark Leijpark en het stadscentrum zijn direct nabij. Deze keurig onderhouden woning ligt aan een rustige woonstraat met voortuinen. De woning biedt onder andere een ruime woonkamer met heerlijke lichtinval, een open keuken en een ruime badkamer. Buiten zijn er onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuinen met gunstige zonligging en een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers. De tweede verdieping is momenteel een royale opbergruimte, maar biedt de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. Bijzonderheden: deze woning is goed geïsoleerd en alle kozijnen zijn in 2016 vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas.

Bouwjaar: 1976
Perceelsoppervlakte: 134 m²
Gebruiksoppervlakte: ca 92 m² dit is exclusief de 2e verdieping met 18 m² Met het plaatsen van een groter dakraam (minimaal 0,5 m²) wordt deze ruimte ook woonoppervlakte.
Inhoud: ca. 390 m³

Indeling begane grond

Entree/hal met volledig betegelde toiletruimte voorzien van staand toilet en fonteintje, gemoderniseerde meterkast en trapopgang. De ruime woonkamer beschikt over een handige trapkast met provisieruimte. Aansluitend vind je een ruime keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Een kunststof schuifdeur en een loopdeur bieden toegang tot de achtertuin. De keuken is afgewerkt met een nette grindvloer en de woonkamer heeft een prachtige houten parketvloer. De achterzijde van de begane grond is voorzien van rolluiken en een elektrisch zonnescherm over de gehele breedte (2022), en de voorzijde van een elektrisch screen.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en horren. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben een vinyl vloer en lambrisering aan de wanden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een nette laminaatvloer en spachtelputz wanden. Naast de drie slaapkamers is er een ruime badkamer in karakteristieke stijl, betegeld met ligbad/douche, decorradiator, vaste wastafel en toilet.


Tweede verdieping

De tweede verdieping is momenteel één grote open ruimte en biedt daardoor diverse mogelijkheden. Zo kan er vrij eenvoudig een extra slaapkamer gecreëerd worden. Daarnaast zijn er aansluitingen voor de wasmachine en zijn de mechanische ventilatie en CV-ketel (Nefit 2020) hier opgesteld.

Buiten

De woning heeft een verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin bestaat grotendeels uit sierbestrating met aan de zijkanten en achterin borders met diverse planten en struiken. Tevens is er een achterom en een berging, waar elektra aanwezig is.

Algemeen
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing
• Gelegen in een groene omgeving
• Energielabel B
• Alle nodige voorzieningen om de hoek
• Aantrekkelijke en ruime gezinswoning
• Cv-ketel 2020
• Volledig voorzien van horren
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
390 m3
Perceel
134 m2
Woonoppervlakte
92 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
6 m2
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1976
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.